Έγινε αυτό που περίμενε τόσα χρόνια, ποζάρει με την κόρη της: Η Τάμτα στα 43 έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

April 22, 2024

Έγινε αυτό που περίμενε τόσα χρόνια, ποζάρει με την κόρη της: Η Τάμτα στα 43 έκανε το όνειρό της πραγματικότητα


Διαφ.

Η Τάμτα ταξίδεψε στο Τόκιο, μαζί με την κόρη της, Άννυ, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της να επισκεφθεί την Ιαπωνία.

Πραγματικότητα ένα όνειρο της Τάμτας

Η τραγουδίστρια έχει μαγευτεί από την ιδιαιτερότητα της χώρας και συνεχώς μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα αγαπάει τα ταξίδια και ειδικά όταν τα πηγαίνει με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο Τόκιο με την κόρη της η Τάμτα

Η Τάμτα στο Τόκιο

Η Τάμτα στο Τόκιο

Η Τάμτα στο Τόκιο

Απαγορεύεται να το έχεις μαζί, δεν μπαίνει κανείς μέσα: Αν πας με αυτό εκεί που τραγουδά η Τάμτα τρως… πόρτα

Τα live της Τάμτα στο SMUT έχουν γίνει το talk of the down και είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό στην διασκέδαση για τα ελληνικά δεδομένα.

Μετά από τρεις sold out εμφανίσεις, η Τάμτα παρατείνει τα μοναδικά Live της για αυτή την Παρασκευή 5 Απριλίου, για τις 26 Απριλίου και για τις 10 Μαΐου και αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε δει φωτογραφίες στα social media, είναι επειδή δεν επιτρέπονται τα κινητά στον χώρο. Οι θαμώνες θα πρέπει κατά την είσοδο τους να βάλουν ένα αυτοκόλλητο στην κάμερά τους και να απολαύσουν απρόσκοπτα το φαντασμαγορικό show.

«Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ γιατί κάνω ακριβώς αυτό που με εκφράζει και έχει ανταπόκριση! Ο κόσμος απολαμβάνει δυο ώρες με τα τραγούδια του νέου μου δίσκου Identity Crisis αλλά και παλιότερα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Το μαγαζί είναι no phone policy που σημαίνει ότι στην είσοδο μπαίνει στικεράκι στις κάμερες των κινητών. Αυτό στην αρχή μας φόβισε γιατί τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στην προώθηση ενός live.

Εκ του αποτελέσματος, οι θαμώνες μας λένε ότι περνάνε πολύ καλύτερα χωρίς το κινητό και έτσι δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα που είναι δύσκολο να το περιγράψει κανείς αν δεν το βιώσει» ανέφερε η τραγουδίστρια, ενθουσιασμένη για το live show που παρουσιάζει.

Οι κριτικές διθυραμβικές, το κλίμα μυστήριο και οι προσδοκίες υψηλές. Εξάλλου η Τάμτα μας έχει συνηθίσει σε εκπληκτικά και πρωτοποριακά show. Αυτή την φορά αισθανόμαστε ότι έχει δώσει το κάτι παραπάνω… ένα κομμάτι από τον εαυτό της, τόσο μυστήριο και μοναδικό όσο και το show της. Ένα show που θα χορέψεις, θα συγκινηθείς και σίγουρα θα συζητήσεις την επόμενη μέρα με τους φίλους σου.

Όλα αυτά σ’ ένα underground, queer club, στην πλατεία Βάθης, με πολύ αυστηρή πόρτα. Τα κριτήρια δεν είναι αισθητικά και δεν υπάρχουν VIP. Τα κριτήρια είναι να μπορεί ο θαμώνας να είναι ανοιχτός και να μπορεί να συνυπάρξει σε ένα safe queer space που «όλα» επιτρέπονται…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: