Είχε στο σαλόνι άγαλμα και πορτρέτο της: Η σπάνια φώτο της Αλίκη από το εσωτερικό του σπιτιού στο Θεολόγο

April 23, 2024

Είχε στο σαλόνι άγαλμα και πορτρέτο της: Η σπάνια φώτο της Αλίκη από το εσωτερικό του σπιτιού στο Θεολόγο


Διαφ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε κάθε ευκαιρία, απολάμβανε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι της στον Θεολόγο.

Σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο

Σε μία σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της και συγκεκριμένα από την τραπεζαρία, η Ελληνίδα σταρ ποζάρει στο χώρο που διακόσμησε με το προσωπικό της γούστο.

Τα έπιπλα ήταν μπαρόκ αισθητικής, τα βλέμματα τραβάει ένα ψηλό άγαλμα, ενώ επάνω στον μπουφέ, που συνδύαζε το ξύλο με το μάρμαρο, υπήρχε ένα εντυπωσιακό πορτραίτο της.

Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδεύεται με τη λεζάντα “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ουδέποτε έκρυψε τη λατρεία της για την παραλία που έκανε τα μπάνια της στον Θεολόγο. Εκεί, λοιπόν, στον Θεολόγο Φθιώτιδας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ανακαλύψει και δημιουργήσει τον δικό της “κρυφό παράδεισο”. Εδω σε ένα “κλικ” που έγινε στην τραπεζαρία του σπιτιού της ????”.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στην τραπεζαρία της στο Θεολόγο

Είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, ξεμπρόστιασα την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει”

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» με δημοσιογράφο τη Ρενέ Σαραντινού. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος ανέφερε, εν μέσω άλλων θεμάτων, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Φώτης Μεταξόπουλος

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: