Ξέσπασε ο Λιάγκας με όσα είπε ο Βελόπουλος: «Είναι υποτιμητικό και χυδαίο, για έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά »

April 23, 2024

Ξέσπασε ο Λιάγκας με όσα είπε ο Βελόπουλος: «Είναι υποτιμητικό και χυδαίο, για έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά »


Διαφ.

Μετά από το έντονο ομοφοβικό επεισόδιο που έλαβε χώρα σε ραδιοφωνική εκπομπή από τον Κυριάκο Βελόπουλο, με αιχμηρές προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, ο τελευταίος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια. Απαντώντας μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το “Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε έναν σκληρό τόνο επέκρινε την άστοχη ρητορική του Βελόπουλου, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού προς κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Γιώργος Λιάγκας: Τα όσα ανέφερε

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια. Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα; Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».

«Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Μην αρχίσετε τις εξυπνάδες”: Ο Γιώργος Λιάγκας ποζάρει μόνο με το μαγιό του & προκαλεί “ντελίριο” στο διαδίκτυο

Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να απολαύσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Τήνο, όπου δεν άργησε να επιδοθεί σε επισκέψεις στην παραλία.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον Μάρτιο, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτος τις αγαπημένες του βουτιές στο κρύο νερό. Εδώ και χρόνια, είναι πασίγνωστη η αγάπη του για την χειμερινή κολύμβηση και τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Αποτυπώνοντας μία από τις στιγμές αυτές, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα του φορώντας μαγιό στην παραλία «Κολυμπήθρα», κρατώντας ένα μακρύ καλάμι, συλλογιζόμενος την πρόκληση του να μην το «καβαλήσει» κάποιος…

Γιώργος Λιάγκας: Η λεζάντα της φωτογραφίας

«Ο ναυαγός ή Η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις» , και είναι και μεγάλο. Τήνος νησαρα, ειδικά τώρα… ΥΓ: κάντε μια υπέρβαση και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας συγκεντρώνοντας πολλά likes και σχόλια.

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα από την παραλία της Τήνου:

Ακολουθεί η ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: