«Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω»: Με το μέρος του Καρβέλα και η Άννα Βίσση μετά την Αννίτα Πάνια

April 23, 2024

«Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω»: Με το μέρος του Καρβέλα και η Άννα Βίσση μετά την Αννίτα Πάνια


Διαφ.

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Voice», για τη Eurovision και για τον Νίκο Καρβέλα.

Στην Άννα Βίσση αρέσουν τα τραγούδια Ελλάδας και Κύπρου για τη Eurovision

Για τη Eurovision, η τραγουδίστρια επεσήμανε «μ’ αρέσουν και τα 2 τραγούδια πάρα πολύ. Και η Μαρίνα μ’ αρέσει και η Σίλια μ’ αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής, του πώς θα ξεχωρίσουν».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, η Άννα Βίσση επεσήμανε «τι να τον δω; Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω και χαίρομαι και πάρα πολύ σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε».

Η άρνηση της Άννας Βίσση να συμμετέχει στο «Voice»

Όσον αφορά το αν είχε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Voice», η τραγουδίστρια σημείωσε «όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελειώσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».

«Δεν υπάρχει ένας Θεός»: Η Άννα Βίσση μιλάει για την πίστη της, την εκκλησία και τους παπάδες

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη θρησκεία.

«Κάποια στιγμή πιο μικρή έκανα αυτά που μου έλεγαν οι γονείς μου. Δεν ακολουθώ την θρησκεία, επειδή μου το έχουν μάθει. Έχουν συμβεί πολλά λάθη και έχουν κάνει και πολλά λάθη αυτοί που την εκπροσωπούν, όπως τις τελευταίες δηλώσεις Μητροπολίτη περί βιασμού γυναικών που το ήθελαν και των αμβλώσεων. Αυτούς πρέπει να βάζουν φυλακές. Ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Θεό δεν θα έπρεπε να πληρώνεται. Δεν υπάρχει ένας Θεός. Ο καθένας έχει την πίστη του», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση ερωτήθηκε και για τις καταχρήσεις στη ζωή της με την ίδια να αναφέρει ότι δεν της αρέσει το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αλλά καταλαβαίνει τον εθισμό που προκαλούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: