Δεν τους νοιάζει τι λέει ο κόσμος: Κάθε μέρα μαζί Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος, ζευγάρι και στην ζωή;

April 23, 2024

Δεν τους νοιάζει τι λέει ο κόσμος: Κάθε μέρα μαζί Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος, ζευγάρι και στην ζωή;


Διαφ.

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι, όπως αναφέρουν οι φήμες, μετά τα δημοσιεύματα των χωρισμών τους.

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σχεδόν κάθε μέρα μαζί

Όπως αναφέρεται στο like.philenews.com, που επικαλείται ως πηγή το Down Town Κύπρου, «ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σχεδόν κάθε μέρα είναι μαζί κι όχι μόνο στα γυρίσματα του σταθμού, αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

Συνεχώς φουντώνουν οι φήμες περί σχέσης Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο ηθοποιοί αρχικά ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι και φαίνεται ότι υπήρχε αυτή η φλόγα μεταξύ τους, που τους έφερε κοντά και στην πραγματικότητα.

Πάντως οι εικασίες ότι Βασιλική και Μαθιός από τον «Σασμό» είναι μαζί και εκτός πλατό, οργιάζουν εδώ και καιρό, μετά και από αρκετές κοινές τους εμφανίσεις, ενώ υπενθυμίζουμε ότι χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα με τους συζύγους τους».

Πάντως, μέχρι στιγμής, κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν.

Εμφανίστηκαν 1η φορά μαζί μετά τα διαζύγιά τους: Ζευγάρι & εκτός «Σασμού» Μαριλίτα Λαμπροπούλου–Δημήτρης Λάλος;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος πήγαν μαζί στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, στην Αγία Μαρίνα Εκάλης.

Η κοινή εμφάνιση Μαριλίτας Λαμπροπούλου και Δημήτρη Λάλου

Ειδικότερα, οι δύο πρωταγωνιστές του “Σασμού” εμφανίστηκαν μαζί, μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, καθώς την παραγωγή της σειράς του Alpha έχει ο γιος του Γιώργου Καραγιάννη, Γιάννης.

Ο Γιώργος Καραγιάννης ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, ενώ υπήρξε εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τέχνης και του κινηματογράφου, γι’ αυτό πλήθος καλλιτεχνών τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: