Βγαίνει νικητής ο Κόκοτας: Ανακτά τις αισθήσεις του σιγά σιγά, τον ξυπνάνε από την καταστολή οι γιατροί, σταδιακά

April 23, 2024

Βγαίνει νικητής ο Κόκοτας: Ανακτά τις αισθήσεις του σιγά σιγά, τον ξυπνάνε από την καταστολή οι γιατροί, σταδιακά


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, την ίδια ώρα που οι γιατροί κάνουν προσπάθεια να τον βγάλουν από την καταστολή.

Εδώ και 27 ημέρες είναι σε καταστολή ο Δημήτρης Κόκοτας

Ειδικότερα, με πολύ προσεκτικές κινήσεις προσπαθούν οι γιατροί να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή από την καταστολή, στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες 27 μέρες, μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη, την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο οποίο νοσηλεύεται ο τραγουδιστής, το ξύπνημα θα γίνει με τη μείωση των φαρμάκων που τον κρατούν σε καταστολή.

Επίσης, προσθέτουν ότι αυτό που κάνουν οι γιατροί, είναι να παρακολουθούν συνεχώς την εικόνα του τραγουδιστή και τις αντιδράσεις του οργανισμού του, κάθε φορά που κάνουν ένα βήμα προς το ξύπνημα και στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε εγκεφαλογράφημα.

Θα μειωθούν σταδιακά τα κατασταλτικά φάρμακα που χορηγούνται στον Δημήτρη Κόκοτα

Στην περίπτωση που το επιτρέπουν τα αποτελέσματα, τότε οι γιατροί θα μειώσουν σταδιακά τη δοσολογία των κατασταλτικών φαρμάκων, που χορηγούνται στον τραγουδιστή.

Oι γιατροί προσπαθούν να τον ξυπνήσουν: Μεγάλη αγωνία, δίνει τη μάχη της ζωή του αυτή την ώρα ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς και σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισής του, για τρίτη φορά.

Τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, σήμερα, αυτήν την ώρα, οι γιατροί κάνουν προσπάθειες αφύπνισης του τραγουδιστή, επισημαίνοντας «η συγκεκριμένη διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτότητα. Γίνεται μία σταδιακή προσπάθεια αφύπνισής του, ώστε τα αμέσως επόμενα 24ωρα να έχουμε μία εικόνα για τη γενικότερη κατάστασή του».

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει μάχη για τη ζωή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: