Με μαντήλι στο κεφάλι, δεν μιλούσε λέξη ελληνικά: Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στην Ελλάδα και νόμιζε δεν θα την καταλάβει κανείς

April 24, 2024

Με μαντήλι στο κεφάλι, δεν μιλούσε λέξη ελληνικά: Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στην Ελλάδα και νόμιζε δεν θα την καταλάβει κανείς


Διαφ.

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, γι’ αυτό επισκέπτεται σπάνια τη χώρα μας και όποτε έρχεται, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά.

Το περασμένο φθινόπωρο, η χρυσή κληρονόμος, με μία μεγάλη παρέα κοριτσιών, έφτασε στη Μύκονο και έκανε μία προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητά της, φορώντας ένα μαντίλι, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το πρωινό», Γιάννης Μαλλιαρός.

Η άρνηση της Αθηνάς Ωνάση να έχει οποιαδήποτε σχέση με την Ελλάδα

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε να επισκεφθεί την Ελλάδα από το 2006, ζει σε μία κωμόπολη της Ολλανδίας, απομονωμένη.

Άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει, αναφέρουν ότι κρατάει τις αποστάσεις συναισθηματικά με την Ελλάδα και μάλιστα έχει πουλήσει από κοσμήματα μέχρι σπίτια, που ήταν συνδετικός κρίκος, ενώ από άποψη δεν έμαθε ποτέ ελληνικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Πέτρος Νάζος υπογράμμισε ότι η χρυσή κληρονόμος έφτασε στη Μύκονο το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και ένας φίλος του δημοσιογράφου είδε «τέσσερις σωματοφύλακες και μία κοπέλα με γυαλιά, καπέλο και μαντίλι. Κατάλαβε ότι κάτι είναι και πράγματι ήταν η Αθηνά».

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα

Η Αθηνά Ωνάση συνεχίζει αποτελεί τη συνέχεια ενός μύθου, ο οποίος όμως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 38χρονη Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία.

Έχει τη διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, μέσω του Ιδρύματος Ωνάση, της οικογενειακής περιουσίας, αλλά δεν έχει κρατήσει τις επαύλεις και τα διαμερίσματα που είχε στην Ευρώπη η μητέρα της, ενώ έχει πουλήσει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματά της και πλέον η περιουσία της έχει πέσει στο 1 δις ευρώ.

Ζει σε ξύλινη βίλα, έχει νέο σύντροφο, επένδυσε σε σούπερ μάρκετ: Μαθεύτηκαν όλα όσα δεν ήθελε η Αθηνά Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως μετά από χρόνια αποφάσισε να κάνει μία επένδυση.

Η «χρυσή» κληρονόμος, όπως αναφέρεται στη γαλλική οικονομική εφημερίδα Les Echos, θέλησε να μπει δυναμικά στην αγορά μέσω επένδυσης σε γαλλικά σούπερ μάρκετ.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, εισήλθε στη γαλλική εταιρεία μετά από αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Groupe Casino και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, το καθαρό χρηματοοικονομικό χρέος, την 31η Δεκεμβρίου 2023, είναι 6,2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με άλλα Μέσα Ενημέρωσης, η Αθηνά Ωνάση ζει πλέον σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία με τον Ιταλό αγαπημένο της, Αλμπέρτο Ζόρζι ο οποίος είναι αθλητής ιππασίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: