Όχι θα κάτσει να σκάσει: Η Τατιάνα Μπλάτνικ βόλτα μόνη της στο κέντρο της Αθήνας με τεράστια Louis Vuitton

April 24, 2024

Όχι θα κάτσει να σκάσει: Η Τατιάνα Μπλάτνικ βόλτα μόνη της στο κέντρο της Αθήνας με τεράστια Louis Vuitton


Διαφ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εθεάθη να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Οι δυο τους, μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου, συνεχίζουν τις ζωές τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο.

Η είδηση του διαζυγίου ανακοινώθηκε στις 19 Απριλίου, αλλά λίγες μέρες νωρίτερα, στις 14 Απριλίου ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Τατιάνα Μπλάτνικ σε μια βόλτα στη Βουκουρεστίου.

Η κομψή εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ

Η ίδια ήταν στιλάτη, επιλέγοντας λευκό παντελόνι, τοπ, ένα πράσινο σακάκι και έθνικ μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε μια τσάντα Louis Vuitton και μια πράσινη πλεκτή τσάντα ώμου στην ίδια απόχρωση με το σακάκι της.

Στην Αθήνα η Τατιάνα Μπλάτνικ όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο

Τατιάνα Μπλάτνικ βόλτα στο κέντρο

Τατιάνα Μπλάτνικ βόλτα στο κέντρο

Η Τατιάνα βρισκόταν στην Αθήνα τις ημέρες ανακοίνωσης του διαζυγίου, σε αντίθεση με τον Νικόλαο, ο οποίος είχε φύγει εκτός πόλης, καθώς συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο.

Η ομάδα αναχώρησε στις 12 Απριλίου και η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου.

Εκεί εθεάθη, χωρίς να φοράει τη βέρα του στο δεξί του χέρι.

Την ίδια στιγμή, ο διεθνής τύπος χαρακτηρίζει τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ “Playboy Prince”, έναν χαρακτηρισμό που είχε στα νιάτα του, εξαιτίας της συμμετοχής του σε πολλά κοσμικά πάρτι, με γνωστές παρουσίες, όπως η Jemima Khan και η Elle Macpherson.

Κουκλάρα στα λευκά, σαν άγγελος: Απαστράπτουσα η Τατιάνα Μπλάτνικ βγήκε ντυμένη έτσι & τη χάζευε όλη η Αθήνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μία δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, παραμονές της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το κομψό ντύσιμό της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ παραδίδει μαθήματα κομψότητας

Ειδικότερα, η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου επέλεξε ένα λευκό κοστούμι σε κλασικό ύφος, με κοκάλινα κουμπιά, από μέσα λευκό τοπ, clutch σε caramel τόνο και ψηλοτάκουνες γόβες με λεοπάρ prints, ενώ φόρεσε εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα.

Το κομψό ντύσιμο της Τατιάνας Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ ντύσιμο

Τατιάνα Μπλάτνικ ντύσιμο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: