Όλο το Λονδίνο γύρισε το κεφάλι για να δει την Λυδία Ευαγγελάτου: Κυκλοφορούσε σαν γαλαζοαίματη με μπλε γούνα

April 24, 2024

Όλο το Λονδίνο γύρισε το κεφάλι για να δει την Λυδία Ευαγγελάτου: Κυκλοφορούσε σαν γαλαζοαίματη με μπλε γούνα


Διαφ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος επισκέπτονται συχνά το Λονδίνο, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο, προκειμένου να δει τον γιο της Νικόλα, όπου ζει και εργάζεται εκεί.

Reunion με την οικογένειά της έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου

Τελευταίο τους ταξίδι στο Λονδίνο ήταν στο τέλος του 2023 και μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής T-live είχε αποκάλυψε το ταξίδι της με ανάρτηση στα social media, γράφοντας πως έκανε «family reunion» στο Λονδίνο.

Στο Λονδίνο, βρέθηκε και η Λυδία Ευαγγελάτου, η οποία έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές της.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο Λονδίνο δίπλα στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους και τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram, τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα».

Το ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στο Λονδίνου

Στο Λονδίνο η Τατιάνα Στεφανίδου

Το ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στο Λονδίνο

Μεγάλες χαρές για την Τατιάνα Στεφανίδου: “Έσκασαν” τα χαρμόσυνα και δεν σταματάει να δέχεται ευχές

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τα γενέθλιά της, σήμερα, Πέμπτη και νωρίς το πρωί, στο γραφείο της στο TLIFE, την περίμενε μία έκπληξη από τους συνεργάτες της.

Πως γιόρτασε τα γενέθλιά της η Τατιάνα Στεφανίδου

Η αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στην Ελένη Μενεγάκη

Ανθοδέσμη έλαβε και στο πλατό της εκπομπής της, πριν αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία παίρνει «διαζύγιο» από το Mega.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής ότι «αυτά στην τηλεόραση τα ξεκίνησε η αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη, να γίνεται ολόκληρη εκπομπής, να είναι Κωνσταντίνου και Ελένης και να στήνεται μια ολόκληρη εκπομπή γύρω από την Ελένη. Την αγαπάμε πάρα πολύ, είναι και το θέμα της ημέρας. Έχει δηλώσει στους συνεργάτες της ότι θα σταματήσει την εκπομπή της. Της ευχόμαστε ό,τι και να κάνει στο μέλλον, στο επόμενό της βήμα να πάει πολύ καλά και να είναι όλο καλά στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: