«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

April 25, 2024

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ


Διαφ.

Μια υπερτυχερή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, που την κορόιδευαν οι γιοι της επειδή αγόραζε λαχεία, κέρδισε 11,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η γυναίκα, μιλώντας στην The Sun, διατηρώντας την ανωνυμία της, υπογράμμισε ότι περιστασιακά έπαιζε τυχερά παιχνίδια, αλλά κυρίως αγόραζε ξυστό και λαχεία.

Στις αρχές Μαρτίου, πήγε στο σούπερ μάρκετ, μαζί με τα παιδιά της και τότε παρατήρησε έναν λαχνό του παιχνιδιού “20 Years of Cash”, με τα νούμερα να ταιριάζουν στην ημέρα των γενεθλίων της.

“Το κοιτούσα με περιέργεια και αποφάσισα να το αγοράσω. Φυσικά, τα παιδιά μου ξεκίνησαν να με κοροϊδεύουν και εγώ απάντησα «αν κερδίσω δεν θα σας δώσω τίποτα»”, επεσήμανε η τυχερή γυναίκα.

Σε κατάσταση σοκ η υπερτυχερή γυναίκα

«Φαίνεται σαν αστείο ο τρόπος που κέρδισα. Φώναξα τα παιδιά μου και θεωρούσαν ότι έκανα πλάκα. Όταν κατάλαβαν πως κέρδισα, κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια. Ενώ είμαστε όλοι ακόμα σε κατάσταση σοκ, νιώθουμε σαν μια πολύ τυχερή οικογένεια», συμπλήρωσε η νικήτρια του λαχείου.

Τα παιδιά της υπερτυχερής γυναίκας τη χλεύαζαν συνεχώς

Όσον αφορά τη συμπεριφορά των παιδιών της, σημείωσε ότι «θα τους δώσω λεφτά, παρότι με χλεύαζαν. Εξάλλου, μια οικογένεια είμαστε και μαζί θα τα ξοδέψουμε. Δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα, αυτό είναι κάτι που πάντα έλεγα και πίστευα».

Το “20 Years of Cash” είναι ένα ξυστό, που διατίθεται στο Ιλινόις των ΗΠΑ και ακολουθεί παρόμοια μορφή με το “Set for Life” της Εθνικής Λοταρίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δε μπορεί να το χωνέψει: Κέρδισε 1,3 εκατ. στο τζακπότ, αλλά τα έχασε όλα γιατί ξέχασε μια.. λεπτομέρεια

Μία υπερτυχερή στις ΗΠΑ, κέρδισε το τζακπότ στο λαχείο, αλλά πλήρωσε την απόφασή της να το κρατήσει κρυφό από τον σύζυγό της.

Η τύχη χαμογέλασε σε μία υπερτυχερή

Ειδικότερα, η τυχερή γυναίκα κέρδισε το ποσό του 1,3 εκατ. δολαρίων στο τζακπότ του λαχείου, ωστόσο, προκάλεσε την τύχη της, με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα.

Η Denise Rossi από την Καλιφόρνια, αναγκάστηκε να παραδώσει όλα τα χρήματα στον πρώην σύζυγό της, όταν προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό και ενώ εκείνη την περίοδο προχωρούσαν το διαζύγιό τους.

Η ιστορία έγινε τον Δεκέμβριο του 1996, όπου έντεκα ημέρες μετά από τη μέρα που έμαθε ότι κέρδισε το λαχείο, η Denise υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της μετά από 25 χρόνια γάμου.

Το μυστικό της υπερτυχερής, της βγήκε ξινό

Ο σύζυγός της όταν το έμαθε, αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να οδηγήσει την σύζυγό του στο δικαστήριο, με τον δικαστή να κρίνει ότι η Denise είχε παραβιάσει το νόμο απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίων.

Η απόφαση ήταν να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της 20 ετήσιες δόσεις των 66.800 δολαρίων, με τον δικηγόρο της να χαρακτηρίζει «εξοντωτική» αυτή την απόφαση, αλλά ισχυρίστηκε ότι αν ήξερε για το κερδισμένο λαχείο, θα μπορούσε να την είχε βοηθήσει να μην χάσει τα χρήματά της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: