«Σφαχτηκαν» στον αέρα Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα: «Με προσβάλει αυτό που κάνεις… Δεν στο επιτρέπω»

April 25, 2024

«Σφαχτηκαν» στον αέρα Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα: «Με προσβάλει αυτό που κάνεις… Δεν στο επιτρέπω»


Διαφ.

Στη σημερινή εκπομπή στο  Πρωινό η συζήτηση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία, εξελίχθηκε σε έναν έντονο διάλογο μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα. Οι δύο παρουσιαστές δεν έδειχναν να συμφωνούν και να “βγαίνει” συνεννόηση και σύντομα η κόντρα τους έφτασε σε αρκετά υψηλά επίπεδα έντασης.

O Γιώργος Λιάγκας «μαλλıά κουβάρια» με την Άρια Καλύβα

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε «Ο Γιώργος Αυτιάς -το ξαναλέω γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και να μην ξέρεις τι γίνεται στον χώρο αυτό- δεν είναι ένας απλά μορφωμένος άνθρωπος και ένας καλός δημοσιογράφος»,

Με την Άρια Καλύβα να απαντάει: «Η αντίληψη δεν έχει να κάνει με τον χώρο της τηλεόρασης Γιώργο μου».

Για να πάρει και πάλι την σκυτάλη ο Γ. Λιάγκας: «Ο Γιώργος Αυτιάς θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι είναι ένας τηλεοπτικός superstar. είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει» Και η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη…

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα

Όλος ο διάλογος και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και η Άρια Καλύβα

Γ.Λ. Ποια είναι η πολιτική θέση του Γιώργου Αυτιά;

Α.Κ. Αμφισβητείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει το περιεχόμενο να υπηρετήσει τον ρόλο τον οποίο έχει επιλέξει;

Γ.Λ. Μαζί μιλάμε;

Α.Κ. Ναι, μαζί μιλάμε.

Γ.Λ. Και γιατί δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Γιατί μου απαντάς σε κάτι άλλο;

Α.Κ. Γιατί δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη;

Γ.Λ. Σε ρωτάω ποια είναι η πολιτική του θέση και με ρωτάς αν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλός. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σου, λυπάμαι. Το παιχνιδάκι αυτό το δικό σου δεν το συνεχίζω. να έρχονται εδώ οι παπάδες να μου το παίζουν μάγκες το δέχομαι, αλλά με τους συνεργάτες μου που είμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί. Θεωρώ ότι με προσβάλει το γεγονός ότι σε ρωτάω κάτι άλλο και μου απαντάς σε κάτι άλλο. Με προσβάλει εμένα προσωπικά η θέση σου και η στάση σου σήμερα. Πραγματικά εμένα με προσβάλει.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Αποχώρησαν εκτάκτως από τις εκπομπές τους – «Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;»

Ανησυχία και αναταραχή παρουσιάστηκαν τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα όσο και για την Φαίη Σκορδά, όταν λάβανε σχεδόν ταυτόχρονα τηλεφώνημα ενώ ήταν στον αέρα των εκπομπών τους. Και οι δύο αποχώρησαν από τις εκπομπές τους, με τον παρουσιαστή να μην επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό».

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του καναλιού ΣΚΑΪ, καθώς συζητούσε στον αέρα της εκπομπής «Fay’sTime» θέματα της showbiz με τους συνεργάτες της, ξαφνικά ζήτησε από την ροή να μεταβούν σε διαφημίσεις.

«Είναι από το σχολείο παιδιά! Μπορούμε να πάμε διαφημίσεις;», ρώτησε διακόπτοντας την κουβέντα η Φαίη Σκορδά και αποχώρησε από το πλατό κρατώντας στα χέρια το κινητό της.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αρκέστηκε να πει: «Επιστρέψαμε, όλα καλά», προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: