«Ρίχνει» το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φώτο με τη σκυλίτσα της τη Μπουκιά στο “πνιγμένο” από δέντρα μπαλκόνι του σπιτιού της

April 25, 2024

«Ρίχνει» το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φώτο με τη σκυλίτσα της τη Μπουκιά στο “πνιγμένο” από δέντρα μπαλκόνι του σπιτιού της


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα,  γνωστή  παρουσιάστρια του Mega, έχει μετατρέψει τον προσωπικό της χώρο σε έναν πραγματικό παράδεισο, όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το σπίτι της. Η βεράντα της, η οποία είναι διακοσμημένη με προσοχή και αγάπη, φαίνεται να είναι ο τέλειος χώρος για να απολαμβάνει τις Κυριακές της.

Η Βεράντα: Ένας Χώρος Απόλυτης Χαλάρωσης

Η βεράντα της Δανάης Μπάρκα προσφέρει μια θέα που κόβει την ανάσα και είναι γεμάτη πράσινο, καταπράσινα φυτά και ένα μεγάλο σιδερένιο σαλόνι που προσκαλεί τον επισκέπτη να χαλαρώσει. Η Δανάη έχει επιμεληθεί προσωπικά τη διακόσμηση, κάνοντας την βεράντα να μοιάζει με κήπο από παραμύθι. Όπως αναφέρει σε μία από τις αναρτήσεις της: «Κυριακή! Η σωστή! Αυτή που την μοιράζεσαι, που φυτεύεις, που φροντίζεις, που παίζεις, που στολίζεις τις βεράντες, που μαθαίνεις, που γελάς, που έχεις αθόρυβο κινητό παρατημένο σε άλλο δωμάτιο, που τραγουδάς και που γεμίζει το σπίτι μυρωδιές σπιτικές από μαγειρικές !»

Δανάη Μπάρκα: Ένα Σπίτι Ζεστό και Φιλόξενο

Στο εσωτερικό του σπιτιού, το σκηνικό είναι εξίσου εντυπωσιακό. Το σπίτι της Δανάης χαρακτηρίζεται από άνεση και ζεστασιά, με όμορφες διακοσμητικές πινελιές που αναδεικνύουν την αισθητική της. Οι γκρι και λευκοί τόνοι επικρατούν, ενώ το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα επιλεγμένα διακοσμητικά προσθέτουν στην ατμόσφαιρα ένα αίσθημα πολυτέλειας και άνεσης. Είναι ένας χώρος όπου η Δανάη απολαμβάνει να χαλαρώνει, να ξεκουράζεται και να περνά υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό της και τους φίλους της.

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την απλότητα και τη φροντίδα που επιδεικνύει στον προσωπικό της χώρο, δείχνει πως η ομορφιά και η ηρεμία βρίσκονται στις λεπτομέρειες και στις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας.

Σηκώθηκε κι άρχισε να πετάει τα ρούχα της: Γκρέμισε το πλατό του Μega η Δανάη Μπάρκα, την κοιτούσαν όλοι να χορεύει

Το πρωί της Παρασκευής (12 Απριλίου), η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει, συζητώντας με τους συνεργάτες της. Ξαφνικά, η παραγωγή έπαιξε ένα τραγούδι που η ίδια επιθυμούσε να χορέψει, παρόλο που το «Πάμε Δανάη» ήταν στον αέρα.

Όμως, όταν ακούστηκε το τραγούδι «Δεν θα σε περιμένω» της Ελένης Χατζίδου η παρουσιάστρια ανέβηκε στην πολυθρόνα της, αφαίρεσε το πανωφόρι της και άρχισε να κάνει χορευτικές κινήσεις, προκειμένου να το πετάξει στον Άρη Καβατζίκη.

Καθώς τραγουδούσε και χόρευε, τονίζοντας την ατμόσφαιρα της εκπομπής. «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει, πάντα μετά τον χωρισμό αυτή είναι η λύση», όπως είναι οι στίχοι του κομματιού, ενώ παράλληλα, κουνούσε το πανωφόρι της. «Τι ξεσηκωτικό τραγούδι είναι αυτό» είπε στους συναδέλφους της.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι άγνωστο να εκφράζει τον αυθορμητισμό της ενώ βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα. Πριν από λίγους μήνες, σε μια εκπομπή με θέμα τη γιόγκα, το πλατό είχε εξοπλιστεί με γυμναστικά στρώματα. Εκείνη, με άνεση και αυτοπεποίθηση, συμμετείχε κάνοντας ρόδα. Μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, ακολούθησαν θερμά χειροκροτήματα από τους συνεργάτες της.

Η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της όταν κατάφερε να κάνει ρόδα, ενθουσιάζοντας τους πάντες. Σε μια δημοσίευση στο story του Instagram, πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση ένα εικονίδιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Λίγο καιρό μετά, καθώς παρουσίαζε τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο για να μαγειρέψει κολοκυθόσουπα στο «Πάμε Δανάη», ξαφνικά ακούστηκε στο πλατό το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, «Έρωτα θέλει η ζωή». Χρησιμοποίησε μια ξύλινη κουτάλα μαγειρικής ως μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά το τραγούδι, χορεύοντας στην κουζίνα, ενώ ο σεφ εξηγούσε τη συνταγή για το πιάτο που ετοίμαζε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: