Ιωάννα και Μαργαρίτα Φουρεράι: Οι καλλονές αδερφές της Ελένης Φουρέιρα, δεν ξεχωρίζεις την πιο ωραία από τις 3

April 26, 2024

Ιωάννα και Μαργαρίτα Φουρεράι: Οι καλλονές αδερφές της Ελένης Φουρέιρα, δεν ξεχωρίζεις την πιο ωραία από τις 3


Διαφ.

Δύο συγκλονιστικές παρουσίες συνόδευσαν την Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της, που αποκαλύφθηκε πως είναι αδελφές της.

Στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) έδωσαν το «παρών» οι δύο αδερφές της γνωστής τραγουδίστριας, Ιωάννα και Μαργαρίτα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τις αδερφές της Ελένης Φουρέιρα σε ένα από τα τραπέζια στον χώρο που έλαβε χώρα η εκδήλωση να παρακολουθούν τη διάσημη αδερφή τους να κερδίζει αυτή την ξεχωριστή διάκριση για τον δίσκο της «Poli Ploki», αφού πρόκειται για τον πρώτο στην Ελλάδα που γίνεται διαμαντένιος.

Με μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη μία φαίνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπά τους η χαρά και η περηφάνεια για το βραβείο που κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και από την άλλη το πόσο μοιάζουν οι τρεις μεταξύ τους, αφού η ομοιότητα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από φανερή.

Φουρέιρα

Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία, για τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε το πόσο τη στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό της, λέγοντας: «Είμαι πολύ τυχερή που έχω τόσο καλό σύντροφο και πατέρα για το παιδί μου».

Μάλιστα, με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε ότι ο γιος της δεν λέει τη λέξη «μαμά» με τίποτα και αποκάλυψε τι της λένε οι αδερφές της για αυτό:

«Αρνείται, δεν ξέρω, αρνείται ρε παιδί μου. Η λέξη “μαμά” δεν βγαίνει από το στόμα του αν και οι αδερφές μου μου λένε ότι “άσε γιατί άμα το πει, μετά δεν θα σταματάει”», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: