«Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια»: Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τον άγνωστο γάμο του, η εξήγηση

April 26, 2024

«Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια»: Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τον άγνωστο γάμο του, η εξήγηση


Διαφ.

Κατά λάθος… παντρεμένοι φάινεται πως είναι ο Κιάνου Ριβς με τη Γουινόνα Ράιντερ, δίνοντας την εξήγηση για αυτό το παράδοξο.

Ο Κιάνου Ριβς ισχυρίζεται ότι έχει παντρευτεί… κατά λάθος με τη Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια. Φαίνεται λίγο τραβηγμένο, καθώς θα περίμενε κανείς ότι θα γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος με κάποια, όμως ο ηθοποιός έχει εξήγηση.

Στην ταινία «Δράκουλας» του 1992 που σκηνοθέτησε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι δύο ηθοποιοί, σε μία σκηνή οι δυο τους παντρεύονται, με το μόνο πρόβλημα ότι επρόκειτο για κανονική τελετή.

Ο Κιάνου Ριβς υποδύεται τον Jonathan Harker, έναν κτηματομεσίτη που ταξιδεύει στο κάστρο του Δράκουλα στα Καρπάθια Όρη για να τον βοηθήσει στην αγορά ενός κτήματος στο Λονδίνο.

Η Γουινόνα Ράιντερ υποδύεται τη Μίνα Μάρεϊ, την αρραβωνιαστικιά του Τζόναθαν στην αρχή της ιστορίας. Το ζευγάρι παντρεύεται αφού ο Τζόναθαν δραπετεύει από το κάστρο του Δράκουλα και αναρρώνει σε μοναστήρι.

Η σκηνή πραγματοποηθήκε με έναν πραγματικό ορθόδοξο ιερέα να τελεί τον γάμο.

Μιλώντας στο Esquire, ο Κιάνου Ριβς, σύμφωνα με το unilad.com, δήλωσε: «Κάναμε μια ολόκληρη λήψη μιας γαμήλιας τελετής με πραγματικούς ιερείς. Η Γουινόνα λέει ότι είμαστε. Ο Κόπολα λέει ότι είμαστε. Οπότε, υποθέτω ότι είμαστε παντρεμένοι υπό τα μάτια του Θεού».

Σε συνέντευξή της η Γουινόνα Ράιντερ είχε υποστηρίξει: «Στην πραγματικότητα παντρευτήκαμε στον Δράκουλα. Όχι, ορκίζομαι στο Θεό, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε εκείνη τη σκηνή, ο Francis χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε το μάστερ και εκείνος πραγματοποίησε όλη την τελετή. Οπότε, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: