Η αγγελία της χρονιάς: H Έφη Σαρρή ψάχνει για pool boy – Η σωστή ενδυμασία για να πάρεις αμέσως την δουλειά

April 27, 2024

Η αγγελία της χρονιάς: H Έφη Σαρρή ψάχνει για pool boy – Η σωστή ενδυμασία για να πάρεις αμέσως την δουλειά


Διαφ.

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για το J2US, την πισίνα της, τα pool boy αλλά και τις πλαστικές που θα ήθελε να κάνει.

«Δεν βουτώ στην πισίνα. Την έχω γιατί μου αρέσει να τη βλέπω. Υπάρχει pool boy εδώ που την καθαρίζει. Έρχεται κάθε Δευτέρα, αλλά έχουμε ένα κόλπο. Εδώ εγώ έχω κάστινγκ κάθε εβδομάδα. Αυτήν την Δευτέρα έχουμε ένα πολίστα. Δεν θα πω από ποια ομάδα. Έτσι λίγο για το χαρτζιλίκι τους. Είθισται τα pool boy να είναι πολύ ωραία παιδιά. Αν δεν είναι σωστή η ενδυμασία… bye» είπα αρχικά η Έφη Σαρρή για τις αγγελίες που βάζει.

«Έχω συναντήσει πολλούς περίεργους συνθέτες. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να τους αντιμετωπίσεις. Ήταν διάφοροι συνθέτες στη ζωή μου. Μπορεί να είναι ιδιαίτερος ο Νίκος Καρβέλας, πάντα ήταν. Τον διαχειρίστηκα γλυκά, ήσυχα και ήρεμα. Μου είπε την επόμενη φορά να έρθω χωρίς άρωμα και έφυγα» ανέφερε η Έφη Σαρρή για τις συνεργασίες της.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι: Η Έφη Σαρρή πληρώνει εδώ και 20 χρόνια τα έξοδα για ένα παραπληγικό παλικάρι

Συγκινητικές στιγμές στην εκπομπή “Πάμε Πακέτο” όταν η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής. Ήταν η παραλήπτρια ενός πακέτου από μια γυναίκα που, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ προσωπικά, τη γνώριζε πολύ καλά!

Έφη Σαρρή: Τα όσα είπε

«Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η μεγάλη σε ηλικία γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει οικονομικά η τραγουδίστρια.

Μπορεί να μην είχαν ειδωθεί ποτέ, όμως κατάφεραν να συναντηθούν στο πλατό του Alpha σε μία άκρως συγκινητική στιγμή. «Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», εξομολογήθηκε η Έφη Σαρρή.

Τα συγκινητικά λόγια προς την Έφη Σαρρή

«Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ», της είπε η αποστολέας, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Για τη συγκεκριμένη γυναίκα, η τραγουδίστρια έχει κάνει πάρα πολλά. «Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω. Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…», εξήγησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά», της απάντησε η γυναίκα πίσω από τον τοίχο. Όταν μάλιστα αυτός έφυγε οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν από συγκίνηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: