Επιτέλους τον βρήκαν: Ο αγαπημένος ηθοποιός που θα παρουσιάσει το Deal θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Φερεντίνο

April 27, 2024

Επιτέλους τον βρήκαν: Ο αγαπημένος ηθοποιός που θα παρουσιάσει το Deal θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Φερεντίνο


Διαφ.

O Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση του Deal και αποκάλυψε ότι πέρασε από δοκιμαστικό και περιμένει την απάντηση.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «I Love Σουκού» και ανέφερε αρχικά: «Φέτος δεν απέχω από την τηλεόραση. Είχα πει απλώς στις αρχές της σεζόν ότι ήθελα να δώσω το βάρος του χρόνου μου στον καλλιτεχνικό μου χώρο γιατί, τόσα χρόνια που τον έχω φτιάξει, δεν ήμουν φυσικά ποτέ παρών εκεί. Οπότε αποφάσισα να πω μερικά «όχι» για να μπορέσω να είμαι εκεί. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να το συνδυάσω αλλά, επειδή όπως ξέρετε η μέρα έχει 24 ώρες, αν κάνεις τις 15 ώρες κάπου αλλού, δεν προλαβαίνεις».

«Βεβαίως και έχω κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Deal, το έχω πει και περιμένω την θετική, ελπίζω, απόφαση. Το κομμάτι της παρουσίασης παραμένει ενεργό μέσα μου, αυτό που είχα πει μόνο ήταν για το καθημερινό ζωντανό το πρωινό. Γιατί δεσμεύει το υπόλοιπο πρόγραμμα μου. Πιο πολύ όμως σε ένα τηλεπαιχνίδι θα με έβλεπα, μου αρέσει και αυτό έχει πλάκα. Παιχνίδι, είναι αυτό. Ή ένα late night show, ας πούμε».

«Όταν έχω κάποιες ιδέες και όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, ναι έρχομαι σε επικοινωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς και το προτείνω», πρόσθεσε.

«Δεν την παρακολουθώ»: Ο Κρατερός Κατσούλης σπάει τη σιωπή για την Καραβάτου, σοκάρει η σχέση τους σήμερα

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Αξία της ζωής» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/2) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα ήταν και ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος πραγματοποίησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας:

Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το Deal: «Δεν ισχύει, δεν έχω κλείσει να παρουσιάσω το Deal. Έχω πει πως θα ήταν χαρά μου και ότι θα με ενδιέφερε το Deal ή κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι που θα είναι χαρούμενο. Δεν με τρομάζει η σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο, δεν πιστεύω σε αυτήν γιατί ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο».

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε για την Κατερίνα Καραβάτου ότι: «Δεν θα έκανα εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου. Τέσσερα χρόνια μετά με ρωτάτε επίτηδες αν θα αλλάξω γνώμη κάποια στιγμή. Την έχω δει στο My style rocks, δεν είναι μια εκπομπή που παρακολουθώ δια καώς, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: