Ο Ατζούν πήρε τη δύσκολη απόφαση για τον Γιώργο Λιανό: Η αντίδραση του παρουσιαστή στις σκέψεις του Τούρκου

April 28, 2024

Ο Ατζούν πήρε τη δύσκολη απόφαση για τον Γιώργο Λιανό: Η αντίδραση του παρουσιαστή στις σκέψεις του Τούρκου


Διαφ.

Survivor spoiler: Το Survivor οφείλει σε σημαντικό βαθμό την επιτυχία του στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη και απέδειξε τις ικανότητές του στην παρουσίαση. Ετοιμόλογος και με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, που προσφέρει διαρκώς υπέροχες ατάκες, ο παρουσιαστής οπωσδήποτε αποτελεί το «κόσμημα» αυτού του παιχνιδιού και αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Αυτή η εξαιρετική του πορεία τα τελευταία χρόνια, φυσικά, του έχει εξασφαλίσει ένα λαμπρό τηλεοπτικό μέλλον, σε μια δικαίωση για τον Γιώργο Λιανό, που πήρε θέση απόλυτου πρωταγωνιστή μετά από χρόνια πολύ καλής παρουσίας σε όποια πρότζεκτ χρειάστηκε να συμμετάσχει, είτε ως παρουσιαστής είτε ως υποστηρικτικό στέλεχος σε οποιαδήποτε παραγωγή. Κάτι τέτοιο εννοείται, ότι θα σήμαινε και πιθανές τηλεοπτικές προτάσεις, με το Survivor να πρέπει να φροντίσει να μην χάσει το πιο πολύτιμο «πετράδι» του.

Ο ίδιος και ο Ατζούν έχουν εξαιρετική σχέση και αυτό ήδη βοηθά, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια απόφαση, που δείχνει το ποιο θα είναι το μέλλον του Γιώργου Λιανού, κάτι που μάθαμε και από το trailer του νέου επεισοδίου με τα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Εκεί, βλέπουμε τον Λιανό να παρουσιάζει το παιχνίδι της δημοπρασίας, όπου όλοι θυμόμαστε τον Ατζούν με την χαρακτηριστική ατάκα «το πουλάω» με τουρκική προφορά, που είχε γίνει viral.

Η κίνηση αυτή του Ατζούν να αφήσει στον Λιανό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και όταν το είχε παρουσιάσει εκείνο, ο Γιώργος έλειπε στην Ελλάδα, είναι ενδεικτική του πόσο τον υπολογίζει. Σύντομα, βέβαια, θα δούμε το τι θα αποφασίσει ο παρουσιαστής, αν και λογικά δύσκολα θα χαλάσει τη σχέση του με τον Ατζούν, για να προτιμήσει κάτι άλλο, αναγνωρίζοντας το τι έχει πετύχει με τη συνεργασία τους.

Μαζί με τα 3 παιδιά από τον 1ο του γάμο: Ο Λιανός πόζαρε με τη Βαλέρια, τον Ιάσονα & τον Κων/νο και αποθεώθηκε

Ο Γιώργος Λιανός, γνωστός παρουσιαστής του Survivor, έγινε χθες, 23 Απριλίου, ένας χρόνος μεγαλύτερος. Ο Λιανός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, τρία εκ των οποίων απέκτησε από τον πρώτο του γάμο και ένα από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, ξεκίνησε να λαμβάνει ευχές από το πρωί.

Γιώργος Λιανός: Οικογενειακές Ευχές και Αναμνήσεις

Ανάμεσα στις ευχές, ξεχώρισε η τρυφερή ανάρτηση της εφηβικής κόρης του, Αρυάνας, η οποία κοινοποίησε μια παλαιότερη φωτογραφία τους. Στην εικόνα, ο Γιώργος Λιανός ποζάρει μαζί με την Αρυάνα και τα δύο αδέρφια της, συνοδεύοντας την εικόνα με μια γλυκιά επιγραφή: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο».

Η ημέρα ήταν γεμάτη από μηνύματα αγάπης και εκτίμησης για τον Γιώργο Λιανό, τονίζοντας τον ρόλο του ως πατέρα και επιτυχημένου παρουσιαστή, που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη τόσο του κοινού όσο και της οικογένειάς του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: