Κατάφερε το απίθανο: Παίκτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως κανένας και τρέλανε τον Πολυχρονίδη

April 28, 2024

Κατάφερε το απίθανο: Παίκτης στον «Τροχό της Τύχης», βρήκε τον γρίφο όπως κανένας και τρέλανε τον Πολυχρονίδη


Διαφ.

Παίκτης στον Τροχό της Τύχης κατάφερε σήμερα ένα επεισοδιακό buzzer beater, βρίσκοντας τη λύση στον γρίφο ακριβώς στην εκπνοή του χρόνου, και το χρονόμετρο να δείχνει ολοστρόγγυλο μηδέν.

Ο παίκτης έπρεπε να λύσει έναν γρίφο στην κατηγορία συνώνυμα, και είχε μαντέψει πολύ λίγα από τα γράμματα των δύο λέξεων. που ήταν «Α____» και «_ΑΤΑ___». Κατάφερε όμως να βρει, πριν την αντίστροφη μέτρηση, επίσης τα Ρ, Ν και Γ.

Με μόλις δύο δευτερόλεπτα να απομένουν, βρήκε την πρώτη λέξη, «ΚΑΤΑΡΓΩ», ενώ με λίγη ακόμα σκέψη, ακριβώς πάνω στο μηδέν, πρόλαβε και είπε «ΑΚΥΡΩΝΩ», κερδίζοντας τον γύρο

Τροχός της τύχης: Η πανέξυπνη Άννα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, έλυσε τον γρίφο πριν καν αρχίσει ο χρόνος

Μία απίστευτη παίκτρια στον “Τροχό της Τύχης” έλυσε τον γρίφο πριν καν ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος των δέκα δευτερολέπτων.

Παρά το γεγονός ότι οι αγαπημένες της κατηγορίες είναι τα βιβλία και οι ταινίες, η Άννα, που συμμετείχε στον “Τροχό της Τύχης”, χθες, Τρίτη, κατάφερε να λύσει τον γρίφο, προτού καν ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος.

Η κατηγορία, στην οποία κλήθηκε να απαντήσει η Άννα ήταν η «οικονομία» και είχε στη διάθεσή της από τον προηγούμενο γύρο τα γράμματα «Λ», «Π», «Σ», «Τ» και «Α».

Στον γρίφο εμφανίστηκαν τα γράμματα (σ.σ. το Α, το Σ και το Τ) και έχοντας ακόμη ένα φωνήεν και τέσσερα σύμφωνα, έλυσε τον γρίφο πριν αρχίσουν να μετρούν τα 10 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ήταν τόσο τυχερή, που τόσο το φωνήεν, όσο και τα τέσσερα σύμφωνα, ήταν στην τελική λέξη, η οποία ήταν η «Αγοραστική Δύναμη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: