"Θα το πω κι ας με κράξουν": Το ξεστόμισε η Τσιμτσιλή για το πολύκροτο διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

April 28, 2024
Ας το πω παρόλο που θα με κράξουν: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε για το περίπλοκο διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου.

Θα το πω κι ας με κράξουν: Το ξεστόμισε η Τσιμτσιλή για το πολύκροτο διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

H παρουσιάστρια αποκάλυψε: Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα πως θα έρθει μια ανακοίνωση για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα έφτασε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Θέλω να σας πω για το παρασκήνιο αυτής της ανακοίνωσης. Γιατί πολλοί είπαν τι δουλειά έχουν να στείλουν ανακοίνωση, νομίζουν πως είναι στο Μπάκιγχαμ.!

Σταματίνα για Οικονομάκου-Μιχόπουλο

Και συνέχισε λέγοντας: Είναι επειδή ακριβώς τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα, αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ακούσουν στο σπίτι τους μια κουβέντα που αφορά τους γονείς τους….

Και πρόσθεσε: Προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας: Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας και τους έζησα, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: