Μπέσσυ Αργυράκη: “Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δε θέλω να το βλέπω από άντρες”

April 29, 2024

Μπέσσυ Αργυράκη: “Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δε θέλω να το βλέπω από άντρες”


Διαφ.

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” όπου έκανε δηλώσεις και ανέφερε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της. Ακόμα μίλησε για την επερχόμενη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στο διαγωνισμό της Eurovision.

Μπέσσυ Αργυράκη: Τα Όσα Ανέφερε

«Ο σύζυγός μου υπήρξε και γυναικολόγος μου αλλά δεν με ξεγέννησε ο ίδιος. Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που οι γυναικολόγοι δεν ξεγεννούν τις γυναίκες τους κατά 90%, γιατί αν “στραβώσει” κάτι, μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει ζήλια στον σύζυγό μου, γιατί όταν παντρευτήκαμε είχα μία κοιλίτσα μεγάλη, και τότε είχε πολλές γυναίκες γύρω του. Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου πάει και κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δεν θέλω να βλέπω τις δουλειές του σπιτιού από άντρες. Όταν μαγειρεύει όμως με διευκολύνει γιατί εγώ δεν μαγειρεύω και πρέπει κάτι να φάμε».

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Την έχω ακούσει την Μαρίνα Σάττι. Η Παπαρίζου με λέει μαμά της Eurovision. Η χροιά της φωνής της Σάττι είναι πάρα πολύ καλή, με πάρα πολύ καλό βιογραφικό, νέα κοπέλα. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, δεν θυμάμαι να έχω πει σε μαγαζί “θέλω εκεί το όνομά μου”».

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

«Ήταν πολύ ανώριμο της ζητώ δημόσια συγγνώμη»: Η Μπέσσυ Αργυράκη ζητά από την κόρη της να την συγχωρέσει

Η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη παρευρέθηκε πρόσφατα σε μία εκδήλωση με έκθεση ζωγραφικής, όπου εκτός από την απόλαυση της τέχνης, βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για προσωπικά θέματα που την απασχολούν. Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Happy Day, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, και της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Εβελίνα Νικόλιζα

Μπέσσυ Αργυράκη: Ο λόγος της δημόσιας συγγνώμης

Αρχικά είπε: «Λέω στην Εβελίνα ότι θέλω να κάνει παιδί και ξαφνικά να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το παιδί σου να σου λέει τα μύρια όσα που δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδί. Όταν δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς γίνεται να την ζητάω να κάνει παιδί; Το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και της ζητώ δημόσια συγγνώμη»!

Όσο για το εάν η Εβελίνα θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και του χρόνου, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα για την επόμενη σεζόν, γνωρίζω ότι το συζητάνε, αλλά δεν ξέρω την κατάληξη. Θέλω να την δω εκεί που λαχταράει η ψυχή της και εκεί που περνάει καλά γιατί αν δεν περνάει καλά δεν έχεις και αποτέλεσμα».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: