Αγνώριστη, με εμφανή τα σημάδια του χρόνου: Μια άλλη η εντυπωσιακή Ρουσλάνα 20 χρόνια μετά τη νίκη στη Eurovision

April 29, 2024

Αγνώριστη, με εμφανή τα σημάδια του χρόνου: Μια άλλη η εντυπωσιακή Ρουσλάνα 20 χρόνια μετά τη νίκη στη Eurovision


Διαφ.

Το 2004, η Ρουσλάνα κατέκτησε τις καρδιές του κοινού και κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας με υπερηφάνεια την Ουκρανία. Το “Wild Dance” της έγινε σύνθημα για τη νίκη και το ταλέντο της.

Ρουσλάνα: Από την Εμβληματική Εμφάνιση στη Μεταμόρφωση

Ωστόσο, πολλά χρόνια μετά τη νίκη της, η Ρουσλάνα παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Η εκθαμβωτική και πανέμορφη ερμηνεύτρια που θαύμασαν εκατομμύρια τηλεθεατές έχει αλλάξει εντελώς.

Μέσα από τα χρόνια, έχει μεταμορφωθεί σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του εαυτού της. Η εμφάνισή της, πλέον, απέχει πολύ από τη λαμπερή εικόνα που είχε κερδίσει τις καρδιές του κοινού. Αντίθετα, η νέα της εμφάνιση δείχνει μια πιο μυστηριώδη πλευρά της, που ίσως αντανακλά και μια εσωτερική της μεταμόρφωση.

Δείτε την Σήμερα:

Eurovision 2024: Μόλις στην 8η θέση η Ελλάδα, κρίμα για την Μαρίνα Σάττι

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου 2024, η ελληνική αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της προς το Μάλμε της Σουηδίας, προκειμένου να λάβει μέρος στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Eurovision

Αναμένεται ότι αύριο η Μαρίνα Σάττι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική δοκιμαστική πρόβα και θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Πριν από την πρώτη τεχνική δοκιμαστική πρόβα της, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην 8η θέση στα γραφεία στοιχημάτων, ενώ η Ελβετία, με το τραγούδι «The Code» ερμηνευμένο από τον Nemo, θεωρείται φαβορί για τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Eurovision

Ακολουθούν η Κροατία με το «Rim Tim Tagi Dim» από τον Baby Lasagna στη δεύτερη θέση, η Ολλανδία με το «Europapa» του Joost Klein στην τρίτη θέση, και η Ιταλία με το «La noia» της νικήτριας του φετινού San Remo, Angelina Mango, στην τέταρτη θέση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: