Έτοιμη για 3ο στεφάνι η Ράνια Θρασκιά μετά τα 2 διαζύγια: “θα πρέπει να ζητήσει το χέρι από τους 2 γιους μου”

April 30, 2024

Έτοιμη για 3ο στεφάνι η Ράνια Θρασκιά μετά τα 2 διαζύγια: “θα πρέπει να ζητήσει το χέρι από τους 2 γιους μου”


Διαφ.

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου” με οικοδέσποινα την Ελένη Τσολάκη, η Ράνια Θρασκιά παρείχε μια σπάνια ματιά στις απόψεις και τις εμπειρίες της σχετικά με την τηλεόραση, την πολιτική και την προσωπική της ζωή.

Ράνια Θρασκιά: Τα Όσα Ανέφερε

«Είμαστε σε μια εποχή που έχουν συγχωνευθεί τα όρια μεταξύ ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Από τη μία είναι καλό γιατί δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Μου λείπει η τηλεόραση και τη νοσταλγώ.

Τώρα το μόνο που θα έκανα στην τηλεόραση είναι αυτές οι κοινωνικές, ψυχολογικές εκπομπές. Το Κοιτάω μπροστά θα μπορούσα να το κάνω ανά πάσα στιγμή. Δεν θα έκανα ξανά πρωινό ή infontainment» είπε σε πρώτο χρόνο η Ράνια Θρασκιά.

«Με το διαζύγιο έχεις να διαχειριστείς βουνό συναισθημάτων δικών σου, των παιδιών και του άλλου ανθρώπου που δημιουργήσατε οικογένεια. Οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τη δημοσιότητα….Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. Τώρα για το ενδεχόμενο ενός γάμου, δεν αποκλείω οτιδήποτε είναι στην κατεύθυνση της χαράς.

Δεν ξέρω πόσο κοντά ή μακριά είναι στη ζωή μου και σίγουρα είναι κάτι για το οποίο κάποιος θα πρέπει να ζητήσει το χέρι από τους δύο γιους μου. Αστειεύομαι γιατί ακόμα είναι ανήλικοι και την ευθύνη την έχω ακόμα εγώ αι ο πατέρας τους», εν συνεχεία εξομολογήθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: