“Τότε ήταν κραταιός ο Ψινάκης & έκανε μούγγα η Λιόλιου, ήταν μεγάλη τηλεοπτική ξεφτίλα. Γιατί δεν αντέδρασε;”

April 30, 2024

“Τότε ήταν κραταιός ο Ψινάκης & έκανε μούγγα η Λιόλιου, ήταν μεγάλη τηλεοπτική ξεφτίλα. Γιατί δεν αντέδρασε;”


Διαφ.

Σε πρόσφατη εκπομπή του “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Βαγγέλης Περρής είχαν μια έντονη συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον Ηλία Ψινάκη και τις δηλώσεις που έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Λιόλιου.

Η Συζήτηση στο Πρωινό

«Όσο ευτελίζεται το κίνημα του metoo από κάποιους που πωλούν ρουχαλάκια, φράση και θέση με την οποία διαφωνώ κάθετα, άλλο τόσο ευτελίζεται να χρησιμοποιείται το metoo σε ένα σόου για να κάνουμε νουμεράκια και για να πούμε στη Μαίρη Συνατσάκη αυτό που θέλουμε να πούμε. Ποιος το εκμεταλλεύτηκε πιο ξεκάθαρα; Ο κύριος Ψινάκης ή κυρία Συνατσάκη; Του τη φύλαγε του Ιάν Στρατή ο Ηλίας Ψινάκης για να του την πει. Και τι ευθύνη έχει εκείνος για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη; Από πότε ευθύνεται ο σύζυγος κάποιας για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης αναρωτήθηκε για ποιον λόγο κάλεσαν τον Ηλία Ψινάκη στη θέση της Δέσποινας Βανδή.

«Εγώ είμαι ο πρώτος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί και ευτελισθεί το me too, από ανθρώπους, γίνοντας lifestyle. Εδώ είναι άλλο το θέμα. Βγαίνει ο Ψινάκης, θυμίζει μία κατάσταση, τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα, τον αδειάζει κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μεγάλο άδειασμα είναι από την κυρία Λιόλιου. Τότε η κυρία Λιόλιου είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια, ή ο μάνατζερ της, την κατηύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε τον άδειασε γιατί ήταν μια χυδαία τηλεοπτική πλάκα που δεν έπρεπε να την κάνει.

Δεν βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και να ζητήσει συγγνώμη. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

“Απρεπής & χυδαία συμπεριφορά”: “Κόλαφος” η Κατερίνα Λιόλιου, απαντά 1η φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη

Μετά την αναταραχή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα metoo κατά τη διάρκεια ενός live του J2US, η Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, καθώς αφορά ένα ζήτημα που την επηρεάζει άμεσα.

Το σχόλιο στις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη:

Το 2022, ο Ηλίας Ψινάκης, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X-Factor, βρέθηκε στα backstage του show, τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο. Σε μία από τις εκπομπές, ο Ψινάκης φέρεται να έκανε μια αμφιλεγόμενη “πλάκα” στη Λιόλιου, υποκρινόμενος ότι της κατεβάζει το σουτιέν ενώ ήταν πλάτη στην κάμερα.

Αντιδρώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Ψινάκη, η Λιόλιου μέσω ενός εκτενούς μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να διορθώσει τυχόν παρερμηνείες και να ξεκαθαρίσει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα βίωσε, επιδιώκοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια για το εν λόγω περιστατικό.

Η ανάρτηση που έκανε:

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: