“Συνηθίστε το”: Ακομπλεξάριστη η Ρέα Τουτουντζή, δείχνει την αληθινή εικόνα στα 50 της & στέλνει δυνατό μήνυμα

April 30, 2024

“Συνηθίστε το”: Ακομπλεξάριστη η Ρέα Τουτουντζή, δείχνει την αληθινή εικόνα στα 50 της & στέλνει δυνατό μήνυμα


Διαφ.

Η Ρέα Τουτουνζή άνοιξε την καρδιά της στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας τους λόγους που την κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα. Κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας τηλεοπτικής εμφάνισής της, η ίδια μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ρέα Τουτουνζή: Τα όσα μοιράστηκε

«Έχασα τον πατέρα μου πριν λίγο καιρό και χρειάζεται να κάνω συχνά κάποια ταξίδια στην Αίγυπτο γιατί έχω κάποια θεματάκια, ελπίζω σε λίγο καιρό να έχω ξεμπερδέψει»

«Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχω κάνει μπότοξ, και βιταμινούχες ενέσεις, απλά την τελευταία δεκαετία δε με γέμιζε πλέον αυτό και ήθελα να αφήσω λίγο τη φυσική πορεία της κατάστασης, να το ευχαριστηθώ. Ξεκίνησα από το μαλλί. Δίνουμε κάποια πρότυπα στα νέα κορίτσια που θεωρώ ότι δε μπορείς να τα φτάσεις γιατί δεν υφίστανται, δεν υπάρχουν, είναι όλα photoshop.

Επίσης, για μένα, δεν είναι ντροπή να μεγαλώνεις. Για μένα αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Έχουμε κάνει τις γυναίκες να φοβούνται να μεγαλώσουν, να ντρέπονται να μεγαλώσουν, δεν είναι έτσι. Η μικρή ρυτιδούλα δείχνει πόσο έχεις γελάσει στη ζωή σου, πόσο έχεις κλάψει στη ζωή σου. Το μαλλί μου είναι αυτό, συνηθίστε το»

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: