Χαμός παγκοσμίως με τη Μαρίνα Σάττι: «Γκρέμισε» τη πίστα της Eurovision, την αποθέωσαν όλοι- Στην Ελλάδα η πρωτιά

April 30, 2024

Χαμός παγκοσμίως με τη Μαρίνα Σάττι: «Γκρέμισε» τη πίστα της Eurovision, την αποθέωσαν όλοι- Στην Ελλάδα η πρωτιά


Διαφ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμαστική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής της Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena. Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την συνοδεύουν παρουσίασαν με απόλυτο συντονισμό το «ZARI» στην πρώτη τεχνική δοκιμή, η οποία διεξήχθη στις 29 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, στις 12:50 (ώρα Ελλάδας).

Μαρίνα Σάττι

Η αψεγάδιαστη ερμηνεία, η δημιουργική σκηνική παρουσία που επιμελήθηκε ο διευθυντής δημιουργικού Φωκάς Ευαγγελινός, καθώς και η χορογραφία που ανέλαβε ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη δοκιμή και ικανοποίησαν τις προσδοκίες της ομάδας.

Πριν λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από τη δοκιμή της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η Μαρίνα και οι χορευτές της, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, μαζί με την Ερασμία Μαρκίδη, η οποία τη συνοδεύει στα φωνητικά, προσέφεραν την απόλυτη απόδοσή τους στη σκηνή, ενώ παρουσίαζαν για πρώτη φορά το «ZARI».

Οι αντιδράσεις του διαδικτύου:

Από την αρχή, το hashtag #Eurovisiongreece έγινε viral στο Twitter και οι χρήστες έκαναν θετικά σχόλια για την εκπληκτική εμφάνιση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη σκηνή του διαγωνισμού. Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να φέρει ακόμη και την πρώτη θέση!

Η ελληνική αποστολή επανασυναντιέται για τη δεύτερη τεχνική πρόβα την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν από την εμφάνισή της στον δεύτερο Ημιτελικό.

Eurovision 2024: Μόλις στην 8η θέση η Ελλάδα, κρίμα για την Μαρίνα Σάττι

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου 2024, η ελληνική αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της προς το Μάλμε της Σουηδίας, προκειμένου να λάβει μέρος στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Eurovision

Αναμένεται ότι αύριο η Μαρίνα Σάττι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική δοκιμαστική πρόβα και θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision.

Πριν από την πρώτη τεχνική δοκιμαστική πρόβα της, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην 8η θέση στα γραφεία στοιχημάτων, ενώ η Ελβετία, με το τραγούδι «The Code» ερμηνευμένο από τον Nemo, θεωρείται φαβορί για τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Eurovision

Ακολουθούν η Κροατία με το «Rim Tim Tagi Dim» από τον Baby Lasagna στη δεύτερη θέση, η Ολλανδία με το «Europapa» του Joost Klein στην τρίτη θέση, και η Ιταλία με το «La noia» της νικήτριας του φετινού San Remo, Angelina Mango, στην τέταρτη θέση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: