Κέιτ Μίντλετον: “Τσακίζουν” κόκαλα οι απόκαλύψεις για τη μάχη με τον καρκίνο – «Μετά από κάθε χημειοθεραπεία»

April 30, 2024

Κέιτ Μίντλετον: “Τσακίζουν” κόκαλα οι απόκαλύψεις για τη μάχη με τον καρκίνο – «Μετά από κάθε χημειοθεραπεία»


Διαφ.

Σημαντικές αλλαγές έχουν σημειωθεί στο παλάτι μετά την αποκάλυψη ότι η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει μια μάχη με τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον

Ακόμη και νέοι κανόνες έχουν εισαχθεί στην οικογένειά της, με τα παιδιά της να μαθαίνουν πλέον τους νέους κανόνες και να την στηρίζουν αδιαλείπτως. Ειδικοί εξηγούν την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των βασιλικών καθηκόντων, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να μιλά στο περιοδικό Hello!

«Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της».

Συνέχισε να εξηγεί ότι η διάγνωση του καρκίνου αντιπροσώπευε ένα «σοβαρό πλήγμα» για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά η ίδια η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει μια σταθερή ρουτίνα για το καλό των παιδιών τους.

Κέιτ Μίντλετον

«Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα» αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!. «Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage».

«Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει».

Κέιτ Μίντλετον

«Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότι πλένουν να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας» εξηγεί πηγή στο περιοδικό.

Δεν το αγγίζει ποτέ με εντολή… Παλατιού: Το μοναδικό φαγητό που απαγορεύεται να φάει η Κέιτ Μίντλετον & η εξήγηση

H Kέιτ Μίντλετον δεν επιτρέπεται να καταναλώσει ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο σεφ που έχει εργαστεί επί σειρά ετών για τη βασιλική οικογένεια, εξήγησε τον λόγο που η πριγκίπισσα Κέιτ δεν αγγίζει ποτέ ένα είδος φαγητού και αυτό δεν αποτελεί προσωπική της επιλογή αλλά μια παράδοση αιώνων.

Η μεγάλη ιδιοτροπία της βασιλικής οικογένειας

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν το αγαπημένο τους σνακ το οποίο απολαμβάνουν όπως θέλουν, η βασιλική οικογένεια είναι αρκετά ιδιότροπη.

Ένας πρώην βασιλικός σεφ ισχυρίστηκε ότι οι Γουίνδσορ, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ δεν επιλέγουν ποτέ σνακ που έχουν τετράγωνο σχήμα, όπως το τοστ, και η παράξενη αυτή συνήθεια προέρχεται από πολύ παλιά.

Ο πρώην σεφ – Graham Newbould – εξήγησε ότι η Κέιτ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν αυτό το είδος σάντουιτς λόγω μιας παλιάς δεισιδαιμονίας. Ο σεφ που εργαζόταν για πολλά χρόνια στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ, εξήγησε τον ασυνήθιστο κανόνα σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Secrets of the Royal Kitchen”.

“Οι royals δεν τρώνε ποτέ τετράγωνα σάντουιτς γιατί η παράδοση λέει ότι όποιος τους προσφέρει φαγητό με μυτερές άκρες προσπαθεί να ανατρέψει τον θρόνο”, εξήγησε ο σεφ. Πρόσθεσε ότι όλα τα χρόνια που εργαζόταν για τους royals της Αγγλίας, δεν παρέδωσε ποτέ ένα πιάτο με γωνίες στην αείμνηστη βασίλισσα, ωστόσο η ίδια συνόδευε το τσάι της με στρογγυλεμένα τοστάκια”.

Η Sun αναφέρει ότι υπήρχε ακόμα ένας άλλος λόγος που ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ιδιότροπος με το σχήμα του φαγητού του: “Θεωρείται ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτώριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, ακολούθησε τις ίδιες δεισιδαιμονικές πεποιθήσεις επειδή φέρεται να πίστευε ότι η κατανάλωση φαγητού σε σχήμα φέρετρου έφερνε ατυχία”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: