Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Χριστίνα Μπόμπα: Μεγάλες χαρές για τον Σάκη Τανιμανίδη 6 χρόνια μετά, βροχή οι ευχές

April 30, 2024

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Χριστίνα Μπόμπα: Μεγάλες χαρές για τον Σάκη Τανιμανίδη 6 χρόνια μετά, βροχή οι ευχές


Διαφ.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς έχει τα γενέθλιά του ο παρουσιαστής-επιχειρηματίας. Ο Σάκης Τανιμανίδης συμπλήρωσε τα 43 χρόνια του, και η Χριστίνα Μπόμπα επιθυμούσε να είναι μία από τις πρώτες που θα του ευχηθούν δημοσίως.

Χριστίνα Μπόμπα

Με μία αισθηματική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η δημοφιλής influencer εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή της προς τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Είσαι φως και όλοι γύρω σου είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου. Αναβλύζει αγάπη και έμπνευση! Είσαι σπάνιος» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει έξι χρόνια πριν την ίδια μέρα, στην οποία έγραφε πόσο τυχερή είναι που έχει τον Σάκη Τανιμανίδη στη ζωή της.

Ας αναφέρουμε ότι η σχέση του ζευγαριού αναπτύχθηκε το 2015, με τον γάμο τους να τελείται στη Σίφνο την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Τον Ιούνιο του 2021, καλωσορίστηκαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα:

Χριστίνα Μπόμπα

Τυχερός άντρας ο Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο & όλοι «τρίβουν» τα μάτια τους

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μία αποκαλυπτική φωτογραφία της στο Instagram καθώς ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Φωτιά» στα κόκκινα η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αφού ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι πόζες δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αναμφισβήτητα η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες και τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από το post, ήταν αμέτρητα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: