Η βασίλισσα της καρδιάς μας: Η 77χρονη Άννα Μαρία εμφανίστηκε στο παλάτι με ροζ φόρεμα και αληθινές πέρλες

May 1, 2024

Η βασίλισσα της καρδιάς μας: Η 77χρονη Άννα Μαρία εμφανίστηκε στο παλάτι με ροζ φόρεμα και αληθινές πέρλες


Διαφ.

Η Άννα Μαρία έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια και ζει μακριά από τις αδελφές της, που είναι μέλη της βασιλική οικογένειας της Δανίας.

Ωστόσο, η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ταξιδεύει συχνά στη Δανία, όπου ζουν οι δυο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδίκτη και βασίλισσα Μαργκρέτε.

Η Άννα Μαρία ποζάρει με τις αδερφές της

Αφού έκανε την εμφάνισή της στο Καλλιμάρμαρο, μαζί με την πρώην νύφη της, Τατιάνα Μπλάτνικ, η χήρα του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ταξίδεψε στη Δανία, προκειμένου να παρευρεθεί στα γενέθλια της αδελφής της, πριγκίπισσας Βενεδίκτης, η οποία έγινε 80 ετών.

Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού της Δανίας, αναρτήθηκε μία υπέροχη φωτογραφία με τις τρεις αδελφές να ποζάρουν χαμογελαστές στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ.

Η Άννα Μαρία Δάγμαρ Ίνγκριντ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1946, στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ της Κοπεγχάγης και είναι η τρίτη κόρη του Φρειδερίκου Θ΄ της Δανίας και της Ίνγκριντ.

Οι τρεις αδελφές μεγάλωσαν στο παλάτι του Βασιλιά Φρειδερίκου Η’, μέρος των Ανακτόρων Αμάλιενμποργκ στην Κοπεγχάγη και στο Ανάκτορο Φρέντενσμποργκ της Ζηλανδίας.

Όταν ο πατέρας τους έγινε βασιλιάς, μόνο γιοι μπορούσαν να είναι διάδοχοι του Θρόνου της Δανίας, αλλά η δημοφιλία του Φρειδερίκου άνοιξε τον δρόμο για μια νέα Πράξη Διαδοχής το 1953 που επέτρεπε τη διαδοχή της γυναίκας στο Θρόνο.

Έτσι, η μεγαλύτερη αδερφή της, Μαργαρίτα, έγινε η Διάδοχος πριγκίπισσα και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη και Άννα Μαρία πήραν τη δεύτερη και την τρίτη στη σειρά διαδοχής.

Η σχέση της Άννας Μαρίας με τις αδελφές της

Οι τρεις τους είναι πολύ αγαπημένες και κάνουν συχνά κοινές βασιλικές εμφανίσεις.

Άννα Μαρία αδελφές

Άννα Μαρία αδελφές

Για πάντα η Βασίλισσά μας: Η Άννα Μαρία εμφανίστηκε με το κολιέ που δεν βγάζει ποτέ και με το απόλυτο μπλε σύνολο

Η Άννα Μαρία με τον γιο της Νικόλαο έδωσαν το παρόν την Τρίτη στην προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία» στο θέατρο Παλλάς στη Βουκουρεστίου. Πολλοί από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η σύζυγος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου φόρεσε ένα μπλε ρουαγιάλ φόρεμα-παλτό σε κλος γραμμή και midi μήκος και ήταν εντυπωσιακή ενώ το συνδύασε και με την ασορτί τσάντα και το κολιέ που δεν βγάζει ποτέ

Η Άννα Μαρία εμφανίστηκε με το κολιέ που δεν βγάζει ποτέ

Πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Μαρία εξέφρασε τη θλίψη της για τον χαμό ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου, του Πατρίκιου Καλεώδη. Ο 83χρονος κληρικός ήταν ο τελευταίος πρωθιερέας των Ανακτόρων και είχε βαθιές γνώσεις στο εκκλησιαστικό πρωτόκολλο, το οποίο μελέτησε εκτενώς από τα πρώτα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: