«Με πήρε ο Βασίλης να βρεθούμε, πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου είπε πως το κακό έκανε μετάσταση στα κόκαλα»

May 1, 2024

«Με πήρε ο Βασίλης να βρεθούμε, πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου είπε πως το κακό έκανε μετάσταση στα κόκαλα»


Διαφ.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show”, χθες, Μεγάλη Δευτέρα και μίλησε για τον φίλο του, Βασίλη Καρρά και για την τελευταία φορά που τον επισκέφτηκε.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πίστευε ότι μπορεί να τη γλιτώσει ο Βασίλης Καρράς

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για τον Βασίλη Καρρά “ήταν κολλητός μου 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Μάθαινε να ψαρεύει, αλλά Ρόκκος δεν είναι κανείς. Είναι τοπ ψαράς ο Ρόκκος, δεν υπάρχει λάθος. Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα στον Βασίλη όσο μπορούσαμε, αλλά η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βρεθούμε. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα. Αυτό. Εκεί ήταν ζόρικα τα πράγματα. Τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε με τον Αντώνη Ρέμο στο σπίτι του, κάναμε και χαβαλέ. Επειδή είχε αναλαμπές, έλεγα “λες να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γλιτώσει;”, αλλά ήταν αναλαμπές αυτές. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο από πάνω”.

«Έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, μιλήσαμε και μου είπε…»: Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας για τον Βασίλη Καρρά

Κατάθεση ψυχής έκανε η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, μιλώντας στο Mega Καλημέρα για την απώλεια του Βασίλη Καρρά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, μίλησε και για τα σπίτι που της… έταζαν οι θαυμαστές της.

«Στερήθηκα στιγμές με την κόρη μου στην αρχή της καριέρας μου. Πολλοί θαυμαστές μου πίστευαν ότι είχαμε… δεσμό, μου έστελναν συμβόλαια με σπίτια» είπε η τραγουδίστρια.

Κωνσταντίνα

Όσον αφορά για το πώς βίωσε την εισβολή στην Κύπρο και τον αγνοούμενο πατέρα της, η Κωνσταντίνα δήλωσε: «Με τη μητέρα μου είχαμε την ελπίδα ότι θα επιστρέψει, κάποτε».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην σχέση της με τον αείμνηστο και σπουδαίο Βασίλη Καρρά«Έναν μήνα πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, είχαμε μιλήσει και μου είπε ότι είναι καλά».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Mega Καλημέρα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: