Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3500€ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400! Πως να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου;»

May 1, 2024

Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3500€ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400! Πως να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου;»


Διαφ.

Η Βέφα Αλεξιάδου σε συνέντευξή της στο Πρωινό και στο «Fay’s Time» , από το σπίτι της στη Χαλκιδική, μίλησε για τα βραβεία που έχει πάρει, στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, αλλά και στον θάνατο των παιδιών της.

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου

Όπως υπογράμμισε η μαγείρισσα «έχω πάρει βραβεία από όλα τα κράτη, εκτός από την πατρίδα μου. Γι’ αυτό και την πρόταση του κ. Φίλιππου Καμπούρη τη θεώρησα βραβείο. Βράβευση για τη Βέφα που προσέφερε πολλά στην Ελλάδα».

Σχετικά με τον Ηλία Μαμαλάκη, η Βέφα Αλεξιάδου επεσήμανε «το είπε γιατί με αγαπάει πολύ. Ουσιαστικά εννοούσε ότι έχω ανέβει τόσο ψηλά, που πρέπει να κάτσω να τα χαρώ όλα αυτά, αλλά εγώ δε μπορώ να μην δουλεύω. Η δουλειά είναι μέσα στο αίμα μου».

Η Βέφα Αλεξιάδου δεν έχει σταματήσει να πονάει που έχασε τις κόρες της

Όσον αφορά την απώλεια των παιδιών της, σημείωσε «είναι δυνατόν να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου. Μεγάλο λάθος αυτό που λένε για εμένα. Πόσο έξω από τον αληθινό πόνο βρίσκονται; Ο πόνος είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να φύγει παρά μόνο όταν κλείσω τα μάτια μου. Πιστεύω όταν πάω εκεί πάνω, θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη».

Για τη συμμετοχή της ως υποψήφια στις ευρωεκλογές, η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε πως είχε προτάσεις και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Νέα Δημοκρατία, όταν ήταν στα χάϊ της, όμως δεν δέχτηκε, τονίζοντας “ήταν τόσο γεμάτη η ζωή μου, που δεν νομίζω ότι χωρούσε να κάνω άλλα, που όμως όπως βλέπεις έβαλα υποψηφιότητα στην ευρωβουλή. Δεν θα έβαζα ποτέ για την κανονική βουλή, αλλά η ευρωβουλή είναι το σαλόνι του έθνους. Αν ήταν να μου πουν στη βουλή την κανονική ποτέ δεν θα δεχόμουν. Μέσα στη βουλή τη δική μας δεν μετράει πολύ ο λόγος μας και θέλω να πω την αντίρρηση μου”.

«Η Βέφα είναι η γλώσσα της αλήθειας. Όσον αφορά στον γάμο των ομοφυλοφίλων, η Ελλάδα ήταν το τελευταίο μετερίζι της ορθοδοξίας, αλλά δυστυχώς το πατήσαμε κι αυτό. Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Δεν πρέπει να έχει λόγο και ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος πολίτης, ο οποιοσδήποτε, η Βέφα Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσει ο Τσίπρας. Ξέρω πολύ καλά γιατί απέτυχε. Είχε πει ότι δε θα πειράξει τις συντάξεις κι έβαλε τον Κατρούγκαλο κόψε κόψε κόψε… Έπαιρνα 3.500 ευρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400 εύρω», πρόσθεσε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος είναι παντρεμένος με άντρα, η Βέφα Αλεξιάδου συμπλήρωσε «Ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια που υπάρχει. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος; Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί; Όχι, αγάπη μου γλυκιά! Δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω τη ζωή του, να κάνει ό, τι θέλει αλλά όχι γάμο. Είναι δηλαδή κοροϊδία».

Τέλος, κατέληξε για τον Θεό «πιστεύω στον Θεό και να μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι υπάρχει Θεός. Αυτό το σύμπαν που μας περιβάλλει, το οποίο μας χάρισε, δεν είναι άδειο. Μας έδωσε τροφή, η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, πουλάκια στον ουρανό μπορούμε να κυνηγήσουμε και να φάμε, ζώα να σφάξουμε και να φάμε».

«Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στην ηλικία της»: Τα σκληρά λόγια του Μαμαλάκη στην Βέφα Αλεξιάδου & η απάντηση

Η Βέφα Αλεξιάδου, η γνωστή σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, απάντησε στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφασή της να εμπλακεί στην πολιτική και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί στην ηλικία της Βέφας, λέγοντας ότι «λυπάται που έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της».

Βέφα Αλεξιάδου: Η απάντηση της

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» και τον Ηλία Σκουλά. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω της μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα κι αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Βέφα Αλεξιάδου.

Τέλος για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».

Δείτε τα όσα είπε:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: