Δεν τον δείχνει ποτέ: Αυτός είναι ο επιτυχημένος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου, φουλ ερωτευμένη η τραγουδίστρια

May 1, 2024

Δεν τον δείχνει ποτέ: Αυτός είναι ο επιτυχημένος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου, φουλ ερωτευμένη η τραγουδίστρια


Διαφ.

Η Κατερίνα Λιόλιου φαίνεται πως περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίο είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες είναι το απόλυτο στήριγμά της.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας. Έτσι, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται η σύντροφός του.

Παράλληλα με την επαγγελματική τους ενασχόληση, βρίσκουν πάντα χρόνο να κάνουν βόλτες ή να γευματίσουν σε εστιατόρια της πόλης, απολαμβάνοντας και τον προσωπικό τους χρόνο.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζανής φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική και η επιτυχημένη καριέρα τους τους φέρνει κοντά, ενώ η τρυφερότητα που μοιράζονται είναι εμφανής σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

“Απρεπής & χυδαία συμπεριφορά”: “Κόλαφος” η Κατερίνα Λιόλιου, απαντά 1η φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη

Μετά την αναταραχή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα metoo κατά τη διάρκεια ενός live του J2US, η Κατερίνα Λιόλιου αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, καθώς αφορά ένα ζήτημα που την επηρεάζει άμεσα.

Το σχόλιο στις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη:

Το 2022, ο Ηλίας Ψινάκης, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X-Factor, βρέθηκε στα backstage του show, τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο. Σε μία από τις εκπομπές, ο Ψινάκης φέρεται να έκανε μια αμφιλεγόμενη “πλάκα” στη Λιόλιου, υποκρινόμενος ότι της κατεβάζει το σουτιέν ενώ ήταν πλάτη στην κάμερα.

Αντιδρώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του Ψινάκη, η Λιόλιου μέσω ενός εκτενούς μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να διορθώσει τυχόν παρερμηνείες και να ξεκαθαρίσει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα βίωσε, επιδιώκοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια για το εν λόγω περιστατικό.

Η ανάρτηση που έκανε:

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: