4 μήνες μετά τον θάνατό του: Μαθεύτηκε η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς δεν παλευόταν

May 1, 2024

4 μήνες μετά τον θάνατό του: Μαθεύτηκε η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς δεν παλευόταν


Διαφ.

Στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολύ στενό και αγαπημένο του φίλο Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023.

Ο επίσης σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη μετάσταση του καρκίνου του Βασίλη Καρρά και τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε ο κολλητός φίλος του.

«Ήταν κολλητός μου 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Μάθαινε να ψαρεύει, αλλά Ρόκκος δεν είναι κανείς. Είναι τοπ ψαράς ο Ρόκκος, δεν υπάρχει λάθος.

Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα στον Βασίλη όσο μπορούσαμε, αλλά η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βρεθούμε. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα. Αυτό.

Εκεί ήταν ζόρικα τα πράγματα. Τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε με τον Αντώνη Ρέμο στο σπίτι του, κάναμε και χαβαλέ. Επειδή είχε αναλαμπές έλεγα” λες να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γλιτώσει;” Αλλά ήταν αναλαμπές αυτές. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο από πάνω».

Δεν έμαθε ποτέ για το νεκρό κουμπάρο του: Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε χωρίς να ξέρει ότι πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Όσα συνέβησαν και αναφέρθηκαν στη συγκλονιστική επικήδειο τελετή, στην κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

Χάρης Κωστόπουλος: Δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά

Να θυμίσουμε ότι σήμερα, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ήταν προγραμματισμένο και  το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος, σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από την ανίατη ασθένεια.

Ο γιος του, Χρήστος Κωστόπουλος, με δάκρυα στα μάτια, εξέφρασε τα πιο όμορφα λόγια για τον πατέρα του, τονίζοντας τον εξαίρετο του χαρακτήρα και τις αξίες που τον χαρακτήριζαν. Επίσης, αναφέρθηκε στον νονό του, Βασίλη Καρρά, που επίσης έχασε πρόσφατα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας και της επιρροής του στη ζωή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: