Τον κοιτούσε όλο το γήπεδο: Τόσο κοστίζει το επώνυμο μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το βρίσκεις με 40% έκπτωση

May 1, 2024

Τον κοιτούσε όλο το γήπεδο: Τόσο κοστίζει το επώνυμο μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το βρίσκεις με 40% έκπτωση


Διαφ.

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας ένα μπουφάν το οποίο έκανε… αίσθηση από μακριά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος φόρεσε για ένα bomber jacket του φημισμένο Γερμανού σχεδιαστή Φιλίπ Πλέιν, με τον ακόμα πιο φημισμένο Tony Montana στην πλάτη. Αυτό που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το κόστος του συγκεκριμένου τζάκετ, καθώς η τιμή του φτάνει τα 3.800 ευρώ! Βέβαια, τώρα μπορεί κάποιος να το βρει στην επίσημη ιστοσελίδα στα 2.280 ευρώ, έπειτα από έκπτωση 40% που υπάρχει.

Στο πίσω μέρος του τζάκετ υπάρχει μια φωτογραφία του Αλ Πατσίνο από μία κλασσική στιγμή στην ταινία του 1983, «Ο Σημαδεμένος», σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα, κοσμούσε το ένδυμα.

Ο Γιαννακόπουλος αφού χαιρέτησε γνωστούς και φίλους, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά νυν κόουτς της Μακάμπι, Οντέντ Κάτας, πήρε θέση για να παρακολουθήσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν -μέχρι το επόμενο…

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια και πήρε ξεκάθαρη θέση

Μήνυμα απευθείας προς τον Πρωθυπουργό, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε βίντεό του στο Instagram

«Άνθρωπος που να πιστεύει στην πατριαρχία πιο πολύ από εμένα, δύσκολα να υπάρχει. Το εκφράζω σε κάθε ευκαιρία. Να μεγαλώνει ένα παιδάκι χωρίς μητέρα είναι αδιανόητο.

Σας λέγαμε ότι κάνανε τα διαζύγια με ένα κλικ για να μπορούν να διαλύονται τα σπίτια και να μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς προστασία. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για το LGBTQ, ότι είναι επίθεση στην οικογένεια. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για τα mRNA εμβόλια, τους θανάτους τους βλέπουμε. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για τα σύνορα. Ψεκασμένοι.
Σας έχουμε πει για το ψηφιακό νόμισμα και την ταυτότητα. Ψεκασμένοι. Συνεχίζω. Σας λέγαμε στην Ολλανδία απαγόρεψαν τη λέξη μαμά και μπαμπάς και τους έλεγαν γονέας Α’ και γονέας Β’. Ψεκασμένοι.

Σας λέγαμε ότι στην Γερμανία νόμιμα υπάρχουν μέρη που πας και π*διέσαι με ζώα. Περιμένετε θα έρθει και αuτό. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για την παιδοφιλία, οι ηλικίες πέφτουν, πέφτουν. Ψεκασμένοι.

Αν τώρα δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί στο γάμο των ομοφuλόφιλων. Εκεί τελείωσε. Μας ενδιαφέρει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Δώσε σε κανονικά ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, φοροαπαλλαγή, αντί να δίνετε επιδόματα στους λαθρομετανάστες που λέτε ότι τους φέρνετε μέσα για τα εργατικά χέρια.

Με όλο το σεβασμό, στο θεσμό του Πρωθυπουργού και της Βουλής, κανένας μα κανένας άνθρωπος, ένα πρόσωπο ή και τριακόσια πρόσωπα, δεν έχουν το δικαίωμα να πάρουν απόφαση για τα θεμέλια της χώρας και του ελληνισμού. Αυτό πρέπει να πάει σε ψηφοφορία.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: