Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: “Δε χτυπούσε το κινητό μου από φίλους. Τόσο πολύ, που νόμιζα ότι χάλασε το τηλέφωνο”

May 1, 2024

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: “Δε χτυπούσε το κινητό μου από φίλους. Τόσο πολύ, που νόμιζα ότι χάλασε το τηλέφωνο”


Διαφ.

Σε μία προσωπική εξομολόγηση από την περίοδο του ατυχήματος που του στέρησε το ένα του πόδι προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Star, με αφορμή όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής ο Σπύρος Παπούλιας για τη δική του περίπτωση, αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τη μοναξιά που ένιωσε από στενούς του φίλους.

«Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε», περιγράφει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: όχι, λειτουργεί κανονικά. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε», εξομολογείται ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου στους συνεργάτες του.

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», καταλήγει στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εμείς το κάναμε»: Το παραδέχτηκαν Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου, δεν ξανάγινε από διάσημους κάτι τέτοιο

Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε και επειδή δεν είχαν πάρει μαζί τα μαγιό τους, μπήκαν με τα ρούχα.

Ειδικότερα, το ζευγάρι, μαζί με την κόρη τους, Μελίτα, και τον αδερφό του παρουσιαστή του Star, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και βούτηξαν με τα ρούχα τους, όπως αποκάλυψαν σήμερα, Δευτέρα, στην έναρξη της εκπομπής τους.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια «καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε! Για να κάνεις μια αναδρομή το Σαββατοκύριακο. Βρεθήκαμε στην παραλία και κάνανε όλοι μπάνιο. Πέσαμε στη θάλασσα με τα ρούχα. Έχει αλλάξει ο καιρός, μίλησα και με αυτόν που είχε το μαγαζί και είπε ότι όλοι θα βγάλουν νωρίτερα ξαπλώστρες».

Από την πλευρά του, ο personal trainer επεσήμανε «άμα δείτε καμιά φωτογραφία, με τζινάκι – denim look στη θάλασσα, εμείς ήμασταν με το παιδί και τον αδερφό μου που μπήκε πρώτος για να στηρίξει εμένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: