Νέο κορμί με κοιλιακούς “φέτες”: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια & έκλεψε την παράσταση

May 1, 2024

Νέο κορμί με κοιλιακούς “φέτες”: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε ντυμένη έτσι στα μπουζούκια & έκλεψε την παράσταση


Διαφ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και η στυλιστική της επιλογή έκαναν τα φλας να αστράψουν. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα φλορά deux pieces με τοπ που ανέδειξε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της και μάξι φούστα, που συνδύασε με ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα.

Η Ιωάννα γυμνάζεται συχνά με την βοήθεια της γνωστής γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου και το αποτέλεσμα είναι ορατό.

Αξίζει να θυμήσουμε ότι η Ιωάννα ίδρυσε το Ioanna Paliospirou Foundation και σκοπός του ιδρύματος είναι η δημιουργία μιας κοινότητας υποστήριξης εγκαυματιών, μέσα στην οποία τα μέλη της θα ανταλλάσσουν σκέψεις, πληροφορίες και συναισθήματα για ένα τόσο δύσκολο βίωμα, όπως είναι το έγκαυμα.

Μαρτύριο χωρίς τέλος για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα χειρουργείο σε αυτί, μύτη, βλέφαρα – Γεμάτη ουλές

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να της κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή αλλά και την κατάσταση της υγείας της.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν αν έχει κάποιο προγραμματισμένο χειρουργείο άμεσα.

Η ίδια απάντησε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε μια ακόμη χειρουργική επέμβαση τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στο πρόσωπο και το ένα της αυτί.

Πιο αναλυτικά, η απάντηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν: «Ναι! Θα κάνω μέσα στον Απρίλιο! Στο αυτί μου, τη μύτη μου, το βλέφαρό μου και θα “μαζέψω” και κάποιες ουλές. Λογικά θα με δείτε μπαταρισμένη σύντομα».

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράζεται ακόμη με τους διαδικτυακούς φίλους της, στιγμές από τις νοσηλείες της και τις θεραπείες που ακολουθεί.

Τον Νοέμβρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, με την ίδια στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις σε μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή ????????????❤️».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: