Η Καλομοίρα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η τραγουδίστρια

May 2, 2024

Η Καλομοίρα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η τραγουδίστρια


Διαφ.

Η Καλομοίρα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υπάρχει κάποιος που προσποιείται ότι είναι εκείνη στο Snapchat και χρησιμοποιεί το όνομά της χωρίς την άδειά της.

Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα έγραψε στα Instagram Stories της: “Κάποιος υποδύεται εμένα στο Snapchat και έχω ήδη κάνει report. Δεν είμαι εγώ. Προσοχή να το ξέρετε. Σας ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μήνυμα και με προειδοποίησαν.”

Καλομοίρα: Δείτε παρακάτω

Καλομοίρα: “Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, έχουμε 3 παιδιά. Ένα πράγμα να προσέχουν οι γυναίκες”

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” με τον Τάσο Τρυφωνος στον Alpha Κύπρου, η Καλομοίρα μοιράστηκε ειλικρινά τα κίνητρα πίσω από την απόφασή της να αφήσει την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική, όπου έχει τις ρίζες της.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε πως αυτό απαιτούσε μεγάλο θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά τελικά βρήκε τη δύναμη με τη στήριξη των κοντινών της ανθρώπων, όπως ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και ο πατέρας της.

Καλομοίρα: Τα όσα ανέφερε

Όταν ρωτήθηκε για πιο προσωπικά θέματα και τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα παραδέχτηκε: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: