Συντετριμμένος ο Στέφανος Κασσελάκης: Ακυρώθηκε ο γάμος του με Τάιλερ στην Κρήτη, διέρρευσε η αιτία

May 2, 2024

Συντετριμμένος ο Στέφανος Κασσελάκης: Ακυρώθηκε ο γάμος του με Τάιλερ στην Κρήτη, διέρρευσε η αιτία


Διαφ.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τα σχέδια του γάμου του στην Κρήτη το καλοκαίρι, παρόλο που είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες και είχε προγραμματιστεί με εκατοντάδες καλεσμένους.

Ακυρώνεται ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη

Σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα αναφέρει ένα άρθρο της αξιόπιστης ιστοσελίδας powergame.gr και γράφει χαρακτηριστικά

Άκουσα τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλάει για τον πολυσυζητημένο γάμο στα Χανιά με τον Τάιλερ και κατάλαβα ότι (μάλλον) το ξανασκέφτηκε, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι από τη στιγμή που έχει παντρευτεί (αν έχει παντρευτεί) στη Νέα Υόρκη, πλέον με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπαίνει σε αντίστοιχο κόπο και στην Ελλάδα.

Γιατί άλλαξε σχέδια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

«Θα είναι μια μικρή τελετή συμβολική για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Το επίσημο έχει γίνει, είναι το τελετουργικό κομμάτι που θα γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, ο Τάιλερ για 7,5 χρόνια ήταν στις ΜΕΘ, περάσαμε Covid μαζί με εγκλεισμό, υπήρξαν άνθρωποι που μας στήριξαν και εμένα επιχειρηματικά μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Και δεν είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο Stefanos, ακόμα και με κάποια καθυστέρηση, συνειδητοποίησε ότι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο προσφέρει τη δυνατότητα να αναγνωριστεί ο γάμος και στα ομόφυλα ζευγάρια, που έχουν ήδη παντρευτεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

“Προληπτικός” ο Στέφανος Κασσελάκης: “Δεν θα καλέσω στον γάμο μου τον Μητσοτάκη, πάτε καλά;”

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά, ο Στέφανος Κασσελάκης, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βρέθηκε στην Αστυπάλαια. Την Τρίτη το πρωί, στις 23 Απριλίου, ο κ. Κασσελάκης αξιοποίησε τα social media για να αλληλεπιδράσει απευθείας με τους ακολούθους του, δεχόμενος ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν μέσω Instagram.

Μεταξύ των διαφόρων ερωτήσεων που απευθύνθηκαν προς τον πολιτικό ήταν και κάποιες πιο ανάλαφρες, όπως εκείνη που αφορούσε την επιλογή του να φοράει κοντομάνικο πουκάμισο, ρωτώντας τον αν δεν κρυώνει με τέτοιο ντύσιμο

Στέφανος Κασσελάκης: Οι απαντήσεις που έδωσε στο Q&A

Στο αν κρυώνει με το κοντομάνικο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά με χιούμορ: “Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα”.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και σε πιο σοβαρά θέματα, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις πολιτικές του θέσεις. Συγκεκριμένα, τόνισε με έμφαση ότι θεωρεί αδύνατη την περίπτωση συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, διαψεύδοντας κάθε φήμη για πιθανή πολιτική συνεργασία.

Απαντώντας επίσης σε ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με το αν θα προσκαλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον επικείμενο γάμο του, ο Κασσελάκης απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό».

“Επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει “αρσενικό ή θηλυκό”; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε”, εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθούν βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: