“Είναι μαζί 1,5 χρόνο”: “Πεθερά” η Σίσσυ Χρηστίδου, αυτή είναι η σχέση της με την σύντροφο του γιου της

May 2, 2024

“Είναι μαζί 1,5 χρόνο”: “Πεθερά” η Σίσσυ Χρηστίδου, αυτή είναι η σχέση της με την σύντροφο του γιου της


Διαφ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μαρία τη νύχτα” της Μαρίας Σολωμού στο YouTube, όπου μίλησε ανοικτά για διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά της και αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος της έχει μια κοπέλα, την οποία εκείνη… εγκρίνει.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα Όσα Ανέφερε

«Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχουν σχέση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι ένα διαμάντι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό.

Αν ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι μαζί 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι γλυκάκια», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο μετά το 41 λεπτό:

«Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα…»: Το είπε για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου για το παρελθόν της

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαρία τη νύχτα», με παρουσιάστρια τη Μαρία Σολωμού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ εξέφρασε και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πλέον τη δημόσια εικόνα της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Τα όσα ανέφερε:

«Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε. Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα», είπε.

Για τη ζωή μετά το χωρισμό:

«Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο… στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους.

Έχω έναν ισχυρό διακόπτη. Μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα μία ιστορία και με φιλικές σχέσεις και με συνεργασίες και με έρωτες, αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει. Χρειάζεται πέντε λεπτά. Δεν είναι σκληρό ούτε άμυνα, είναι ότι δεν είσαι αυτό. Είναι σαν να παίρνεις μία πάστα και τη σηκώνεις και μυρίζει σκ…ά. Δεν λες ωπ σόρρυ; Δηλαδή, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πάστα αλλά σκ…ά, είναι ένα δευτερόλεπτο»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: