«Έπρεπε να “πάω” κι εγώ με άλλον άντρα»: Σάλος με τη Μαρία Αντωνά & την ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη

May 3, 2024

«Έπρεπε να “πάω” κι εγώ με άλλον άντρα»: Σάλος με τη Μαρία Αντωνά & την ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη


Διαφ.

Παρά τα σχέδια τους για γάμο, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις αρχές Απριλίου.

Η εκπομπή “I Love ΣουΚου” αποκάλυψε φωτογραφίες από μια νυχτερινή έξοδο του Άρη Σοϊλέδη με μια άλλη γυναίκα, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε τρυφερά ενσταντανέ που είχαν οι δυο τους.

Την προηγούμενη Μεγάλη Πέμπτη, ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε μέσω μιας ανάρτησης σχετικά με τα δημοσιεύματα και την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία αρχικά κατέβηκε προσωρινά και στη συνέχεια αναρτήθηκε επανειλημμένα στο προφίλ της.

 Μαρία Αντωνά: Το πρώτο στορυ

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω μάλλον κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Η δημοσιογράφος, με σκοπό να διασαφηνίσει την κατάσταση, ανάρτησε ένα νέο Instagram story στο οποίο αποκάλυψε ότι τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απάτη είναι αληθής.

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Αντωνά και ο ποδοσφαιριστής χώρισαν πρόσφατα μετά από εφτά χρόνια σχέσης και η σχέση τους είναι τεταμένη, με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει προχωρήσει στη ζωή του. Ωστόσο, η καλή φίλη της Μαρίας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθάρισε τα πράγματα δηλώνοντας μέσα από το story της ότι πρόκειται για απάτη.

«Ξέρω τι έκανες όταν ήμουν στο Survivor»: Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια σχέσης και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από συνεχείς αναβολής.

Ο λόγος χωρισμού Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, στις 8 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη, την ίδια ώρα που στον Aγιο Δομίνικο έτρεχε η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής, από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει η δημοσιογράφος, κάτι κανόνισε και δεν ήταν καρφωμένος στην τηλεόραση να βλέπει και να ανεβάζει stories για τη σύντροφό του.

Φαίνεται ότι αυτά που έκανε εκείνη την ημέρα, δεν άρεσαν στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παράγωγό, όταν τα έμαθε.

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: