Σοκ σε γραφείο τελετών λίγο πριν την κηδεία, ετοίμαζαν τον νεκρό και μόλις είδαν τι είχε στο στήθος τα έχασαν

May 3, 2024

Σοκ σε γραφείο τελετών λίγο πριν την κηδεία, ετοίμαζαν τον νεκρό και μόλις είδαν τι είχε στο στήθος τα έχασαν


Διαφ.

Οι εργαζόμενοι στο γραφείο τελετών στον Ορχομενό Βοιωτίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη κατάσταση, καθώς κλήθηκαν να ετοιμάσουν το πτώμα ενός 55χρονου για την κηδεία του και ανακάλυψαν ότι είχε τραύμα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, τη Μεγάλη Τρίτη συγγενείς του ενημέρωσαν το γραφείο τελετών ότι ο 55χρονος είχε πεθάνει και τους ζήτησαν να προετοιμάσουν την κηδεία που ήταν προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τετάρτη.

55χρονου

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών αντιμετώπισαν με ανησυχία την ανακάλυψη αίματος στα ρούχα και μιας τρύπας στο θώρακα του 55χρονου, πιθανώς από σφαίρα, και άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές ασφαλείας.

Μετά την επίσημη διαπίστωση ότι ο άνδρας είχε δέχθεί πυροβολισμό στο θώρακα, η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ ο ιατροδικαστής κλήθηκε να εξετάσει το σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο όπλο με φορτισμένη φυσίγγιο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για την αυτοπροκαλούμενη θανάτωσή του.

55χρονου

Ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται τώρα αυτό της αυτοκτονίας, καθώς ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά και επίμονα προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: