Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Νεκρή στα 60 της η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, ραγίζει καρδιές το αντίο

May 3, 2024

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Νεκρή στα 60 της η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, ραγίζει καρδιές το αντίο


Διαφ.

Θλίψη κυριάρχησε στον κύκλο των δημοσιογράφων μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Ναυσικάς Γκράτσιου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Γκράτσιου

Η αδερφή της δημοσιογράφου ανακοίνωσε τον χαμό της μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook. Η Ναυσικά Γκράτσιου ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία σε διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένων εφημερίδων, περιοδικών και τηλεόρασης, και ήταν γνωστή για τη συμμετοχή της σε ενημερωτικές και καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Αποτελούσε έναν από τους πλέον εμβληματικούς παρουσιαστές στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ενώ διακρινόταν για την εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100. Η εκπομπή επικεντρωνόταν στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά της ζωής και στους ανθρώπους που την διαμόρφωναν.

Γκράτσιου

«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11.00 π.μ. θα της πούμε το τελευταίο “αντίο” στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα!» αναφέρεται στην ανάρτηση της Κατερίνα Γκράτσιου.

Δείτε την ανάρτηση της αδερφής της δημοσιογράφου:

Με βαθιά θλίψη, η δημοσιογραφική κοινότητα της Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά τη Ναυσικά Γκράτσιου, η οποία χάνει στα 60 χρόνια της τη μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1964, η Ναυσικά Γκράτσιου ασχολήθηκε με τη Νομική και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη δημοσιογραφία. Ενεργώντας σε διάφορα Μέσα, η εργασία της στο ραδιόφωνο ξεχώρισε, αρχικά στο «Πανόραμα 98,4», τον ΑΝΤ1 και τον 102 FM, ενώ στη συνέχεια, για πάνω από δύο δεκαετίες, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η ξαφνική απώλειά της αφαιρεί από το ραδιοφωνικό τοπίο μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές και τη δημοσιογραφία από μια επαγγελματία με εξαιρετική καλλιέργεια και ευαισθησία», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης.

Η κηδεία της Ναυσικάς Γκράτσιου έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο 4 Μαΐου 2024, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης).


Πηγή

Διαβάστε επίσης: