Τερέζα, για 1η φορά: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη, τώρα πια όταν τον βλέπω…»

May 3, 2024

Τερέζα, για 1η φορά: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη, τώρα πια όταν τον βλέπω…»


Διαφ.

Η Τερέζα πρόσφερε μια εκτενή συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο, συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέφρασε τις σκέψεις της για τον έρωτα, αναφέροντας επίσης την έντονη και μοναδική σχέση που είχε κάποτε με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.

Τερέζα: Τα Όσα Ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, η Τερέζα εξομολογήθηκε αρχικά πως «είχα μεγάλους έρωτας με μεγάλη διάρκεια. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Άλκης Κούρκουλος. Ο Άλκης είναι μια περίπτωση ανθρώπου, που μου αρέσει και ως ιδιοσυγκρασία».

Είχες σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο;

Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη και ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε…

Έχετε επαφή τώρα;

Περισσότερο με μηνύματα, για το πως είμαστε, να λέμε ευχές στις γιορτές. Αυτό που ένιωσα για εκείνον ήταν πολύ διαφορετικό, είχαμε πολλά κοινά.

Είχατε συζητήσει να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Είμαι κατά του γάμου, το έχω πει εκατό φορές. Αγαπώ πολύ τον Άλκη. Ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση ο Άλκης, άλλη νοοτροπία, άλλο σκεπτικό και αυτό μου άρεσε. Ήταν πολύ διακριτικός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: