Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο

May 3, 2024

Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο


Διαφ.

Η νυφική εμφάνιση της Celine Dion το 1994 στην τελετή του γάμου της με τον René Angélil ήταν ένα πραγματικό φαντασμαγορικό σόου. Η νυφική τουαλέτα ήταν επιβλητική, αλλά ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ της έκλεψε την παράσταση: ένα headpiece καλυμμένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski που ζύγιζε 7 κιλά.

Η Βαρύτητα της Ομορφιάς

Το headpiece της Dion ήταν τόσο βαρύ που απαιτούσε να ραφτεί στο κεφάλι της για να μείνει σταθερό και να μην κινδυνεύσει να πέσει κατά τη διάρκεια του γάμου. Η τραγουδίστρια, μεταφέροντας το βάρος αυτής της εντυπωσιακής δημιουργίας, αντιμετώπισε σωματικές επιπτώσεις που τελικά την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Η απόφασή της να φορέσει κάτι τόσο βαρύ είναι ενδεικτική της επιθυμίας της να κάνει την ημέρα του γάμου της μια πραγματικά αξέχαστη περίσταση.

Record producer René Angelil and Canadian singer Céline Dion during their wedding ceremony. (Photo by Laurence Labat/Sygma via Getty Images)

Το Σκεπτικό της Dion

Η Celine Dion, μιλώντας για την εμπειρία αυτή, εξήγησε πώς η χαρά και η ευτυχία της ημέρας της έδωσαν τη δύναμη να αντέξει το βάρος του headpiece. «Όταν είσαι χαρούμενη, δεν υπάρχει βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει πόνος», είπε.

Μόλις ωστόσο έκανε την είσοδό της στη Βασιλική της Notre-Dame στο Μόντρεαλ τη μεγάλη της μέρα, η αυτοπεποίθησή της δοκιμάστηκε. “Αρχίζω να περπατάω και σκέφτομαι “Θα τα καταφέρω;”

Και πράματιτα κατάφερε. Άφησε κάθε πόνο στην άκρη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λέγοντας στον εαυτό της ότι ” [είναι] όλα υπέροχα, οι άνθρωποι [είναι] χαρούμενοι”, ωστόσο, όταν αφαίρεσε το headpiece εκείνο το βράδυ, παρατήρησε ένα κόψιμο στο κεφάλι της που είχε δημιουργηθεί από την “πίεση”. Μέχρι το πρωί, τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.

“Την επόμενη μέρα, ξυπνάω, κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Έχω ένα [καρούμπαλο] στο μέγεθος ενός αυγού στη μέση του μετώπου μου. Κοίταξα τότε τον σύζυγό μου και του είπα: “Είναι πολύ αργά τώρα”. Είμαστε παντρεμένοι», αστειεύτηκε, πριν προσθέσει ότι έπρεπε να πάρει φάρμακα για τον τραυματισμό που της προκάλεσε το νυφικό headpiece. “Λέω “Εντάξει, ας πάμε στο γιατρό”. Έπρεπε να πάρω αντιβιοτικά για περίπου τρεις εβδομάδες».

Παρά το δυσάρεστο περιστατικό, η Dion πρόσθεσε ότι η ανάμνηση του γάμου της με τον εκλιπόντα σύζυγό της, «της κόβει την ανάσα». Ο Angélil, με τον οποίο η Dion έχει τρεις γιους, έφυγε από τη ζωή το 2016 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

“Με τον σύζυγό μου παντρευτήκαμε το ’94. Στις 17 Δεκεμβρίου, για την ακρίβεια. Νιώθω ακόμα τόσο πολύ την παρουσία του”, είπε. «Αυτή είναι μια στιγμή που θα με συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: