Μελαχρινή καλλονή η Κική Μακρυπούλια: Κυκλοφόρησε φώτο της μάνας της Ζέτας, πιο ωραία κι από την κόρη της στα νιάτα της

May 4, 2024

Μελαχρινή καλλονή η Κική Μακρυπούλια: Κυκλοφόρησε φώτο της μάνας της Ζέτας, πιο ωραία κι από την κόρη της στα νιάτα της


Διαφ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, γνωστή για τη διακριτική της παρουσία στα social media όσον αφορά την προσωπική της ζωή, επέλεξε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της, Κική.

Η φωτογραφία, που είναι τραβηγμένη κατά τα τέλη του ’70 μέχρι τις αρχές του ’80 και αποτυπώνει μια νεαρή και χαρούμενη Κική, ενώ η ομοιότητα μεταξύ μητέρας και κόρης είναι εμφανής και σχολιάστηκε ευρέως από τους θαυμαστές της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Μητέρα “Φύλακας Άγγελος”

Με αυτή την κίνηση, η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της, την οποία αποκαλεί τον “φύλακα άγγελό της”, όπως αναφέρει και στη λεζάντα της δημοσίευσης. Αυτή η γλυκιά ανάρτηση ήρθε να προσθέσει μια πιο προσωπική νότα στο δημόσιο προφίλ της Μακρυπούλια, που συνήθως επιλέγει να διατηρεί τις οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να αναφέρουμε πως σπάνια η παρουσιάστρια μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα με την οικογένειά της. Βέβαια, η ίδια μας έχει δείξει ορισμένες φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές με τα αδέρφια της, Άκη και Πάνο.

Δείτε την ανάρτηση:

Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος: Η Ζέτα Μακρυπούλια για 1η φορά μαζί με τους αδερφούς της

Η εξαιρετικά επιτυχημένη και ταλαντούχα ηθοποιός σημειώνει επίσης μεγάλη πορεία και ως παρουσιάστρια με την εκπομπή “Rouk Zouk” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κάνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι η Ζέτα  έχει δύο γοητευτικότατους αδερφούς.

Ο μεγάλος της αδερφός ονομάζεται Πάνος και δεν υπάρχει κάποια γνωστή πληροφορία για αυτόν, ενώ ο μικρότερος ονομάζεται Άκης και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους όπως φαίνεται και από τις κοινές φωτογραφίες στο Ιnstagram.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: