Διχάζει το διαδίκτυο: Ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το… κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους καθηγητές του

May 4, 2024

Διχάζει το διαδίκτυο: Ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το… κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους καθηγητές του


Διαφ.

Ένας Τούρκος ηθοποιός, ο Τσαγκλάρ Ερτουγκρούλ, αγόρασε το σχολείο στο οποίο φοίτησε και το κατεδάφισε, προκειμένου να εκδικηθεί τους καθηγητές του.

Μάλιστα, μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διχάζοντας το διαδίκτυο με την ενέργειά του.

Πως αντιμετώπισε το τραύμα του ο Τούρκος ηθοποιός

«Οι καθηγητές μου στο δημοτικό, πάντα με έδερναν, έτσι ανέλαβε το σχολείο και το κατεδάφισα ολοκληρωτικά, έτσι προσπάθησα να αντιμετωπίσω το τραύμα μου» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω κίνησή δίχασε τους 3,5 εκατομμύρια ακόλουθούς του, με αρκετούς να κάνουν λόγο για «αντιτουρκική κίνηση» και τους υπόλοιπους να τον υποστηρίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ερτουγκρούλ είναι 37 χρονών, ενώ έχει κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Πεταλούδας», για τη συμμετοχή του στην ταινία “Afili Ask” και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021, για τον ρόλο του στο “Teskilat”.

Η ανάρτηση του Τούρκου ηθοποιού

“Τώρα μου έφυγε η όρεξη”: Πιτσιρικάς στο λιμάνι ξενερώνει όταν θυμάται ότι θα ξαναγυρίσει σχολείο μετά το Πάσχα

Ένας πιτσιρικάς, που θα περνούσε τις διακοπές του Πάσχα σε νησί, απογοητεύτηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Ο πιτσιρικάς δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ εάν ανυπομονεί να αποχωρήσει για την Σύρο, όπου θα πάει διακοπές, εκείνος απάντησε εμφανώς απογοητευμένος “όχι και τόσο γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι σε μία εβδομάδα ξαναρχίζουν τα σχολεία. Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα…”.

Η απογοήτευση του πιτσιρικά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: