«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για τα προβλήματα στη 2η πρόβα

May 4, 2024

«Δεν έχει νόημα να το κρύβω πια το ξέρετε όλοι…»: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για τα προβλήματα στη 2η πρόβα


Διαφ.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρώτες πρόβες της ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision μίλησε η Μαρίνα Σάττι.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram για τη Eurovision η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι τόσο ο ήχος, όσο και τα παπούτσια της δημιούργησαν δυσκολίες, όμως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι όλα θα διορθωθούν.

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, η οποία μίλησε και για τα προβλήματα που είχαν με τον ήχο.

«Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό. Εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες στο ξενοδοχείο. Μου αρέσει που κάνουμε μονοπλάνο. Είναι κάτι που συμβαίνει και φαίνεσαι γι’ αυτό και δεν μπορείς να κρυφτείς γιατί είναι συνέχεια μια κάμερα μπροστά το πρόσωπό μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μαγικό. Ότι υπάρχει διαφάνεια σε όλα.

Πραγματικά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Κατά τ’ άλλα είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι κι άλλες χώρες και συμμετοχές και το βράδυ μαζευόμαστε μιλάμε βλέπουμε βιντεάκια στο YouTube, δείχνει ένας τον άλλον πράγματα, μαθαίνουμε, είναι όντως ένα φεστιβάλ. Λίγο κρύο κάνει, φυσάει. Για να δούμε. Τέλος πάντων, μην αγχώνεστε οι πρόβες είναι πρόβες και γι’ αυτό είναι πρόβες θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πολλά πολλά φιλάκια».

Η πρωτιά είναι στο τσεπάκι μας: Σαρώνει η Σάττι έφτασε στην 3η θέση, ανεβαίνει ξανά στα προγνωστικά του televoting

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας 7-9 και 11 Μαίου.

Ανάμεσα στα στοιχήματα για τη Eurovision, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προγνωστικά για το televoting καθώς η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία.

Η Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι βρίσκεται πλέον στην 9η θέση των στοιχημάτων για τον μεγάλο νικητή.

Το ελληνικό τραγούδι εντυπωσίασε τους φαν του εξωτερικού από την πρώτη στιγμή και μετά την κυκλοφορία των βίντεο από τις πρόβες, σχολιάζεται θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μένει να ολοκληρωθεί και η εμφάνιση στον ημιτελικό όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, αφού και η σκηνική παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: