«Είμαι 100% σίγουρος!»: Survivor spoiler – «Κλείδωσε»… τον νικητή, η εξέλιξη που έδειξε ποιος κερδίζει φέτος

May 4, 2024

«Είμαι 100% σίγουρος!»: Survivor spoiler – «Κλείδωσε»… τον νικητή, η εξέλιξη που έδειξε ποιος κερδίζει φέτος


Διαφ.

Survivor 2024 spoiler: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ωστόσο ο παίκτης αποχαιρέτησε για πάντα το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο, χάνοντας από την Αναστασία Τσέρου.

Αυτή η εξέλιξη τον έκανε πια να απελευθερώσει τις σκέψεις και τις προβλέψεις του για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού, που σιγά σιγά μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ποιον θεωρεί απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς; Τον Φάνη Μπολέτση. Ναι μεν, έπλεξε το εγκώμιο της Δαλάκα, του Γκιουλέκα, καθώς και της Σταυρούλας, όμως έδωσε ξεκάθαρα το χρίσμα στον Μπολέτση.

“Έσκασε” νέος έρωτας στο Survivor: Αυτοί οι 2 παίκτες είναι ζευγάρι – “Όταν κλείνουν οι κάμερες…”

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, παίκτρια στο Survivor, βρέθηκε να βιώνει τον έρωτα, προκαλώντας ενδιαφέρον όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και για προσωπικά θέματα.

Από τότε που διαλύθηκε ο σύντομος γάμος της με τον Παναγιώτη Τριβυζά, η παίκτρια παραμένει μόνη και έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία της για νέους έρωτες.

Πρόσφατα, φαίνεται ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται σε πιο στενή επαφή με έναν άλλο συμπαίκτη της, τον Φάνη Μπολέτση. Ο Φάνης έχει μπει σε ανοιχτή σύγκρουση με την κόκκινη ομάδα, και ως αποτέλεσμα αυτού, έχει καταλήξει σε μια πιο στενή σχέση με την Σταυρούλα, καθώς αντιμετώπιζαν ένα κοινό εχθρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: