Η μία 1,80 και η άλλη 1,60: Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει παντελόνι της Μπόσνιακ και της είναι… ολόσωμη φόρμα

May 4, 2024

Η μία 1,80 και η άλλη 1,60: Η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει παντελόνι της Μπόσνιακ και της είναι… ολόσωμη φόρμα


Διαφ.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ διατηρούν μια στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια, και πρόσφατα αποφάσισαν να επισφραγίσουν αυτήν τη σχέση με το να γίνουν κουμπάρες. Η παρουσιάστρια όχι μόνο πάντρεψε τη φίλη της με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά επίσης είχε την τιμή να βαφτίσει τη μοναχοκόρη τους.

Μαρία Μπεκατώρου

Πρόσφατα, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο που τράβηξε με την καλή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου. Συγκεκριμένα, η Μπεκατώρου είχε στα χέρια της ένα παντελόνι που ανήκε στην κουμπάρα της, το οποίο λόγω της ύψους διαφοράς μεταξύ τους, φαινόταν σαν ολόσωμη φόρμα στο σώμα της.

«Βλέπετε πως ένα ρούχο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το μέγεθος. Αυτό είναι ένα παντελόνι της Υβόννης και σε εμένα γίνεται μία φανταστική ολόσωμη φόρμα που είναι σωστή και στο μάκρος. Μπράβο στο σχεδιαστή» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα το ξεχάσω, μου λέγανε “Είμαστε μαζί σου”, όταν είπα καληνύχτα, ξέσπασα, ήταν δύσκολο»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη.

Μαρία Μπεκατώρου

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων την πιο απαιτητική περίοδο της στην τηλεόραση, κατά την οποία αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την Μαρία Μπεκατώρου, το 2013, κατά τη διάρκεια της «θητείας» της ως οικοδέσποινα στο «Your Face Sounds Familiar», αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα της. Μόλις λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, βρέθηκε στο πόστο της στο live show, κάτι που αντιμετώπισε με μεγάλη δυσκολία.

«Δεν θα το ξεχάσω γιατί τότε πιέστηκα πάρα πολύ. Μου λέγανε ‘είμαστε μαζί σου’ και οι συνεργάτες μου με στήριξαν, Όταν είπα καληνύχτα, ξέσπασα γιατί ήτανε δύσκολο», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: