Κορμί 20άρας, κοιλιά… πλάκα: Η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε μαγιό για 1η φορά φέτος και πήρε φωτιά το Instagram

May 4, 2024

Κορμί 20άρας, κοιλιά… πλάκα: Η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε μαγιό για 1η φορά φέτος και πήρε φωτιά το Instagram


Διαφ.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, αποδεικνύει την εντυπωσιακή της φυσική κατάσταση μέσω μιας πρόσφατης ανάρτησης. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας επέλεξε να ευχηθεί καλό μήνα μέσω μιας φωτογραφίας.

Στην εν λόγω φωτογραφία, την απεικονίζει καθισμένη σε μια ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο. Οι αναγνώστες δεν μπορούν παρά να επισημάνουν το εξαιρετικό σχήμα του σώματός της, αφού διαθέτει έναν από τους πιο καλλίγραμμους κοιλιακούς.

Δείτε την ανάρτηση από την Μαριέττα Χρουσαλά:

Θεά του στυλ: Η Μαριέττα Χρουσαλά πήγε ντυμένη έτσι στη βάφτιση της Μαρίας Μενούνος & έκλεψε τη λάμψη από όλες

Η Μαρία Μενούνος έζησε μια ιδιαίτερα σημαντική και χαρούμενη στιγμή την Κυριακή, 28η Απριλίου. Εκείνη και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την μοναχοκόρη τους. Στην τελετή βάφτισης παρευρέθηκε και η πολύ καλή φίλη της, η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα διακοσμημένο με λαμπερά κρύσταλλα, σχεδιασμένο από την Celia Kritharioti.

Το φόρεμα ήταν σε μίνι μήκος και αναδείκνυε εκλεπτυσμένα το στυλ της. Η Μαριέττα μάλιστα μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με την εμφάνισή της καθώς εκείνη και η Μαρία Μενούνος κατευθύνονταν προς την τελετή.

Μαριέττα Χρουσαλά

Η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει το εντυπωσιακό της φόρεμα με λευκά πέδιλα, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας στην εμφάνισή της. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού που ακολούθησε, εναρμονίζοντας την εμφάνισή της με τις ανάγκες της στιγμής, επέλεξε να φορέσει λευκά αθλητικά παπούτσια, προκειμένου να χορέψει με άνεση και άνετα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: