Άγριο φονικό στην Σάμο, λίγο πριν την Ανάσταση: 49χρονη σκότωσε με κάβουρα τον πατέρα της, σε σοκ οι γείτονες

May 4, 2024

Άγριο φονικό στην Σάμο, λίγο πριν την Ανάσταση: 49χρονη σκότωσε με κάβουρα τον πατέρα της, σε σοκ οι γείτονες


Διαφ.

Σήμερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στη Σάμο εκτυλίχθηκε μια τραγική οικογενειακή κατάσταση, καθώς μια 49χρονη γυναίκα δολοφόνησε τον πατέρα της.

Μένουν ακόμα άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στο φονικό.

Το φονικό έγινε στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο στο Βαθύ της Σάμου. Η 49χρονη, ζούσε με εναλλαγές μεταξύ της Αθήνας και της Σάμου, ενώ δεν ήταν ασυνήθιστο να αναζητά οικονομική στήριξη από τον πατέρα της.

«Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» λέει ένας γείτονας για τον 70χρονο που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια της κόρης του.

Ενας άλλος άνδρας που ζει στην γειτονιά του ανέφερε. «Ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΡΤ, η δράστης τραυμάτησε τον πατέρα της με ένα εργαλείο (συγκεκριμένα με έναν κάβουρα), το οποίο και τελικά του αφαίρεσε τη ζωή. Αν και η 49χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά ζητήματα, ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές. Η 49χρονη παραδίδεται στην αστυνομία και υπόκειται σε έρευνα, ενώ ταυτόχρονα οι αρχές ερευνούν τα αίτια του περιστατικού.

Παρακολουθήστε σχετικό ρεπορτάζ:

(Φωτογραφία Εξωφύλλου: Φωτογραφία Αρχείου)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: